Margoolcia
Fanka BB :)
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać...Przytulam najmocniej jak się da!!!
Dziękuję choć ..... Smutek mnie ogarnąl.... Trzej muszkieterowie 10 lipca. Płakać mi się chce.serdeczne gratulacje!!!!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać...Przytulam najmocniej jak się da!!!
Dziękuję choć ..... Smutek mnie ogarnąl.... Trzej muszkieterowie 10 lipca. Płakać mi się chce.serdeczne gratulacje!!!!
![]()
***** mać tak mi cholernie przykro kochanieI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Jaka cena tych witamin? Tak na miesiąc mniej więcej ?Bierze polecone przez urologa: andro in form multi+ i do tego omegę 3. Dobre są. Fajna mieszanka, wysokie dawki witamin... Eh... [emoji24] Strasznie mi przykro.
I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
@fredka84 Fredzia..... ❤I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Przykre, trzymaj się ciepło i głowa do góry!!I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6