Margoolcia
Fanka BB :)
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać...Przytulam najmocniej jak się da!!!
Dziękuję choć ..... Smutek mnie ogarnąl.... Trzej muszkieterowie 10 lipca. Płakać mi się chce.serdeczne gratulacje!!!!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać...Przytulam najmocniej jak się da!!!
Dziękuję choć ..... Smutek mnie ogarnąl.... Trzej muszkieterowie 10 lipca. Płakać mi się chce.serdeczne gratulacje!!!!
![]()
***** mać tak mi cholernie przykro kochanieI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Jaka cena tych witamin? Tak na miesiąc mniej więcej ?Bierze polecone przez urologa: andro in form multi+ i do tego omegę 3. Dobre są. Fajna mieszanka, wysokie dawki witamin... Eh... [emoji24] Strasznie mi przykro.
I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
@fredka84 Fredzia..... ❤I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Przykre, trzymaj się ciepło i głowa do góry!!I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6