Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dla mnie w tych wszystkich punkcjach, narkoza była najfajniejsza...W swojej klinice u mnie po punkcji to szybko wypisywali jakiś 40min Żeby zwolnić łóżkoa tu chyba to samo znieczulenie.. ja jeszcze strasznie wymiotuje po wiec nie wolno mi pic i jesc po zabiegu przez 2h. Przy pierwszej narkozie to nawet woda wymiotowałam. Boje się troszkę :-( mam jeszcze bradykardie, nic strasznego ale złe znoszę te narkozy. W sumie to będzie moja czwarta w życiu - 3 pick upy.
My tylko straciliśmy czas na suplementy, badania i leczenie mojego męża... Chyba ze e 2 lata w sumie... Może gdybyśmy się wcześniej zdecydowali na in vitro, nie bylibyśmy z wielkim niczym terazMój mąż miał leczenie roczne zaczęli od witamin bo tez był przeciwny in vitro. Potem poszły leki najróżniejsze na ukrwienie nie pamietam nazwy, na obniżenie estradiolu ( miał w normie) cała kuracja eksperymentalna, nawet cło brał :-) Ogółem to nasienie się tworzy około 3 miesięcy efekty pełne będą dopiero wtedy. Ten sam lekarz mówił mu o in vitro, ale on nie chciał. Po roku zmienił zdanie. Nawet biopsje miał. Dr Wolski z Novum powiedział mu to samo później a to jeden z najlepszych andrologow. Przy niskich parametrach nasienia zawsze można zrobić „zbiórkę”. Nie wiem na ile to jest skuteczne u nas nie było już sensu.
Duphaston 3x1Dziewczyny mam pytanie jakie macie dawki proga od transferu?
Duphaston 3x1
Progesteron Besins 200 3x1
od 8 dpt prolutex 1 zastrzyk rano
U mojego M witaminki i inne specyfiki na receptę nie zadziałałyMy tylko straciliśmy czas na suplementy, badania i leczenie mojego męża... Chyba ze e 2 lata w sumie... Może gdybyśmy się wcześniej zdecydowali na in vitro, nie bylibyśmy z wielkim niczym teraz![]()
10 mgA duphaston dawka 50 czy 100?
Aż się ku***wa poryczałam. Dziś się wypłacz a jutro obmyśl plan na przyszłość, będzie chociaż trochę lżej. Tulam.I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Hej! Czy Ty jesteś pierwszy raz Rekovelle stymulowana? To moja 5ta stymulacja a pierwszy raz na Rekovelle.. 12mgr dziennie 5 dni potem 2 dni po 10mcg.. Jakie Ty masz dawki?Dziewczyny jak mnie wszyscy dziś irytują to jest niesamowite po prostu...i nie wiem czy to ten rekovelle jest taki mega zajebisty i tak szybko na mnie działa bo dziś wzięłam pierwszy zastrzyk, czy to, ze mam drugi dzień okresu czy ja po prostu jestem wredną suką...Wolałabym myśleć, ze to pierwsze![]()