Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jak to dokładnie jest, ale moja lekarka zawsze mi mówi żeby wizytę umówić do 5 dc. pewnie temu żeby rozpaczać brać hormony i pewnie po to aby pęcherzyki nie podrosły i nie doszło do owulacji. U mnie też kiedyś pojawiły się dwa pęcherzykiDziewczyny, potrzebuje porady, bo w ogóle nie wiem jak to powinno wyglądać. Miałam dzisiaj wizytę 6 dc i lekarz mówił, że mam 3 małe pęcherzyki i nie wiadomo czy w ogóle będę się kwalifikować. Dodam, że mam jeden jajnik. Czy to oznacza, ze raczej nie będę miała procedury w tym cyklu czy też miałyście takie ilości w 6 dc?
Za samo mrożenie? No co Ty?! Jesteś pewna, że dobrze się zrozumieliście? Ile kosztuje całą procedura?Ojaa, ale malutko...
Mi zaśpiewali 5.200£ [emoji33]
Wiem smutne to . Bylam pewna ze akurat jej to sie uda. A jak ty sie czujesz kochana?
Za samo mrożenie? No co Ty?! Jesteś pewna, że dobrze się zrozumieliście? Ile kosztuje całą procedura?
Ja w Hiszpanii place 350€ rocznie
A za jaki okres?
No coś Ty?Ojaa, ale malutko...
Mi zaśpiewali 5.200£![]()
No coś Ty?ja nie pamietam dokładnie, ale to było coś w granicach 150-200e nie więcej.