• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam dziś sikanca na luziku. Nie mogłam odmówić sobie tej przyjemności. Tyle lat czekania.

Załączniki

• 20200722_063852.jpg
    20200722_063852.jpg
    760,2 KB · Wyświetleń: 129
Jeśli w końcu się uda, to żadne pieniądze nie są za duże i nie żal żadnej wydanej złotówki... Ja też się cieszę, że mogliśmy to wszystko sfinansować, pomimo braku refundacji... Ale jesteśmy z niczym... I pewnie już tak zostanie... Ja skrupulatnie zapisuje wydatki i po ostatniej procedurze suma 70.314... I wszystko po nic 😢
😪 przykro mi. Kwoty zawrotne. Ja jeszcze do 70 tysięcy chyba nie dobiłam😱 . Dziś idę do profesorka i zobaczymy czy będę się jeszcze stymulować... refundacji już brak więc sporo kasy będzie kosztować mnie to całe przedsięwzięcie 🤦‍♀️

reklama
Wiem wiem 😉 tylko ze ja zawsze test robię ze dwa dni przed terminem. I mówię ok za dwa dni powtórzę jak będzie kreska a okres nie przyjdzie to idę na betę ale niestety okres jest zawsze o czasie a czasem nawet w ten sam dzień co robię test 😭😭 ja nie jestem taka odważna jak Klaudiaanita i na pewno nie pójdę na betę tydzień przed miesiączka bo te 7 dni to by były łzy pomieszane z nadzieja i tak wlokło. Ja już i tak jestem rozwalona emocjonalnie i nie chce sobie fundować takich emocji.
w piątek histeroskopia !! 😉😉😉boje się i cieszę zarazem ❤
zapewne nic nie wyjdzie jak zwykle ale krok do przodu. Podrapia endometrium to może coś wreszcie zaskoczy ❤
Nie mozesz zrobic histero jesli wyszedl ci sikaniec i tego nie sprawdzisz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry