Teraz z narkoza okTo teraz już nie będziesz się bała narkozy, co nie
Ja na początek bym wzięła jednego. Zobaczysz jeszcze jakiej będą jakości![]()

Jestem w tym taka zielona ze szok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz z narkoza okTo teraz już nie będziesz się bała narkozy, co nie
Ja na początek bym wzięła jednego. Zobaczysz jeszcze jakiej będą jakości![]()
Jestem juz w domu.Balam sie tej narkozy ze az plakac mi sie chcislo.Ale tak szybko odlecialam i szybko sie obudzilam nawet cos mi sie sniloWiem juz ze z tych 4 pechrzykow sa 3 zarodki.W piatek transfer.Zastanawism sie czy brac 2 zarodki czy 1 bo w sumie to nie mam z czym szalec
![]()
Woooow! Super wynik! Oby u mnie było podobnie uhhhJestem juz w domu.Balam sie tej narkozy ze az plakac mi sie chcislo.Ale tak szybko odlecialam i szybko sie obudzilam nawet cos mi sie sniloWiem juz ze z tych 4 pechrzykow sa 3 zarodki.W piatek transfer.Zastanawism sie czy brac 2 zarodki czy 1 bo w sumie to nie mam z czym szalec
![]()
Ja tak jak Fredka mówi brałabym jeden. Zawsze to 2 szanse.Jestem juz w domu.Balam sie tej narkozy ze az plakac mi sie chcislo.Ale tak szybko odlecialam i szybko sie obudzilam nawet cos mi sie snilo[emoji846]Wiem juz ze z tych 4 pechrzykow sa 3 zarodki.W piatek transfer.Zastanawism sie czy brac 2 zarodki czy 1 bo w sumie to nie mam z czym szalec[emoji25]
Z ilu komórek?Jestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
2 zarodki dotrwały do 5 doby
ja już nie mam sił
![]()
To sama możesz zadecydować czy weźmiesz 2 czy 1 ?!Jestem juz w domu.Balam sie tej narkozy ze az plakac mi sie chcislo.Ale tak szybko odlecialam i szybko sie obudzilam nawet cos mi sie sniloWiem juz ze z tych 4 pechrzykow sa 3 zarodki.W piatek transfer.Zastanawism sie czy brac 2 zarodki czy 1 bo w sumie to nie mam z czym szalec
![]()
Nie płacz kochanaJestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
ja już nie mam sił
![]()
Teraz to już masz dla kogo żyć. B dla tych 2 zarodków.Jestem załamananormalnie żyć mi się odechciewa
ja już nie mam sił
![]()
Ja mimo 4 zarodków dostałam jeden przy transferze.To sama możesz zadecydować czy weźmiesz 2 czy 1 ?!Mój profesorek jest przeciwny podawaniu więcej niż 1 zarodka....
![]()