reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaglądam do Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki!
Dziewczyny robię właśnie porządki w lekach i mam całe nieotwarte opakowanie leku/ zastrzyków Clexane. Przyjmowalam je do ok. 20 tyg. Teraz na szczęście już nie muszę sie kłuć. Jeśli któraś z Was potrzebuje to chętnie odsprzedam za cenę jaka kupowałam w aptece. Miałam zawsze wypisywane recepty na zniżkę - placilam coś ok. 12-13 zł za opakowanie 10 sztuk. Jakby co to piszcie na priv.
Przesylam fluidki ciążowe ^^^^^^^^^^^^^^^^^

gotadora- gratuluje super ciesze sie bardzo przesyłam ci bliźniacze fluidki!! jednak ta INVICTA ma moc co?:-)czekamy do piatku ! kurcze jak sie ciesze kibcowałąm ci bardzo bo ta sama klinika i ta sama pani dr.

poproszę o pozytywne wibracje, wiruski, fluidki itp. na jutro, żeby USG przyniosło tylko dobre wiadomości!:tak:
martka rzucam mase fluidkow z mojego brzusia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wiedzialam!!! super wiadomosci...:-D ale macie z mezem cudowne walentynki!!!!! gratulacje!! piekny suwaczek:tak:

reklama
Gotadora :-):-):-) sliczny suwaczek :-):-):-):-):-)

Martka, trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A teraz mozesz juz szukac suwaczka , ktorego nam jutro tutaj wkleisz :-)

Kasiaaa, witaj :-) Ja niestety tez nie pomoge bo stymulowalam sie tylko gonalem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry