reklama

Kto po in vitro?

Sony jesli bylas na usg przy becie powyzej 1000 i nie bylo nic widac to wychodzi na to ze masz dwa bąble i to pewnie dlatego jeszcze nic nie widzialas bo byly za małe

reklama
sony bliźniaki!!!na pewno będą widać!przy takiej becie na pewno!:-D:-D

aż się boję pomyśleć, czy te moja mała betka jeszcze rośni:confused:ale wam zazdroszczę że możecie się już tak cieszyć!

sony jo 12.40 mam wizytę.Trzymam się tej późnej implantacji jak przysłowiowy "tonący brzytwy", chcę wierzyć, że tak było, a nie,że coś było nie tak.Ale tu wszystkie zafasolkowane macie takie piękne przyrosty i wartości tych bet, że naprawdę sie martwię...:( brzuch mnie boli każdego wieczora, latam co chwila do kibla sprawdzać...:sad: będę sie musiała chyba walnąć w głowę dzisiaj, żeby zasnąć

Martka a czy Ty nie pisalas wczesniej ze widzialas juz pecherzyk na usg czy mi sie pomylilo, ostatnio malo tu zagladalam. Ból brzucha to nic dziwnego, macica się rozciąga, bierz nospe. I pamietaj ze bety nie zawsze są kosmiczne jak sie udaje, ja jestem przykladem 18dpt 842 i byl juz pecherzyk. Jak mialam kosmiczna bete przy pierwszym ivf to okazala sie c.pozamaciczna, jak widac to nie zawsze jest regułą.

sony - piękna beta, bliźniaki jak nic!!

martka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg jutrzejsze

madzialenak - czy Ciebie też tak bolą te zastrzyki czy ja coś źle robię?? Boli mnie przy wprowadzaniu, pomimo że robię to wolno i chwilę po też.

Aduś16 lekarz na pierwszym USG powiedził,że "coś tam niby jest", ale on nie potwierdzi ciąży, jak nie bęzie pewny, a że beta wtedy była ok. 500, to uznał,że to za wcześnie....Biorę no-spę, ale ten ból jest taki jak na @, a po tych krwawieniach mam schizola.A u Ciebie jakiś był problem?Z betą?czy też plamiłaś?

reklama
domat bolą, nawet takie guzki mi się robią pod skórą, co chwila mam siniaka jakiegoś, a jak dotykam brzuch to jest cały obolały od tych zastrzyków. Ja mam się tak kłuć jeszcze przez ponad 6 m-cy :-( Czytałam, że to normalne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry