reklama

Kto po in vitro?

Martka ja miedzy 10 a 12 dpt mialam przyrtost tylko 50% i chwilowe rózowe plamienie ktore zaraz na szczescie przeszlo. Potem badalam bete w 18 i 26 i przyrost juz bylo ok i co najwzniejsze obraz usg byl ten co trzeba :). Najwazniejsze jest USG a nie beta! sami lekarze to mówią, ja mam przyklad po swojej poprzedniej ciąży..wszyscy łącznie z lekarzami wróżyli mi bliźniaki a to się okazała c.p.:no: każdy organizm jest inny

reklama
Gotadora, jestem ostatnia z gratulacjami, mimo to GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!! :-D Walenty rozdaje wysokie Bety co? :-)
Ja jestem bardzo chętna na spotkanie, piątek tuż po pracy - super:-) Jeżeli tylko nie wysokoczy coś w stylu
"nie mam z kim zostawić dziecka" to bedę:tak:

Cześć dziewczyny:)
Jestem tu nowa i chciałabym do Was dołączyć.Od jutra zaczynam stymulacje do ivf ide długim protokołem i
do gonapeptylu mam dołączyć jutro rano gonal F tylko zapomnialam zapytac który lek pierwszy wstrzyknać i czy jeden zastrzyk po drugim można zrobic czy ma być godzinka przerwy?? może coś wiecie na ten temat to doradźcie.
Za wszystkie trzymam kciuki i pozdrawiam:-)

Kasiaa82 - witaj. Ja też to przyjmuję i lekarz mi zalecił brać między 17 a 21. Mogą być oba na raz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry