Ananasowa93
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki
ja właśnie ruszam z mężem w trasę
dzisiaj histeroskopia ! Mam nadzieje ze na horyzoncie będzie czysto i zrobią ładne miejsce sraczingiem na kropka bo już za miesiąc wracam po niego 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w Bocianie w Warszawie... Tu nie ma gwarancji. Koszt wszędzie jest podobny, musisz się liczyć z wydatkiem około 20 tys. Gwarancję daje Invimed: trzech zarodkow lub ciąży klinicznej, ale muszą być dobre parametry nasienia, my się nie lapalismy. Zresztą Invimed daje mrożone komórki, a ja nie chciałam, bo one źle znoszą mrożenie i może się dużo nie rozmrozić...Jaki koszt KD? I gdzie jeśli można zapytać? Dają gwarancję iluś tam zarodków?
Znam to.. Mój mówi, że lepiej nic nie brać, bo po co niepotrzebnie obciążać wątrobę... I zobacz gdzie jestem... Łykaj co chcesz albo co dziewczyny Ci doradzą...A jak się zapytałam lekarza, czy mam brać jakieś suplementy to on na to, że on nic nie bierze i nie namawia do braniai co tu zrobić
![]()
Powodzenia kochanaDzień dobry dziewczynkija właśnie ruszam z mężem w trasę
dzisiaj histeroskopia ! Mam nadzieje ze na horyzoncie będzie czysto i zrobią ładne miejsce sraczingiem na kropka bo już za miesiąc wracam po niego
![]()
Powodzenia myszaDzień dobry dziewczynkija właśnie ruszam z mężem w trasę
dzisiaj histeroskopia ! Mam nadzieje ze na horyzoncie będzie czysto i zrobią ładne miejsce sraczingiem na kropka bo już za miesiąc wracam po niego ❤
Dokładnie to samo mi powiedział mój ... po co ? Wszystko co potrzebne ,dostarczy pani w zbilansowanej diecie ..A jak się zapytałam lekarza, czy mam brać jakieś suplementy to on na to, że on nic nie bierze i nie namawia do braniai co tu zrobić
![]()
Klaudus na wakacjach jestes i juz nie spisz?Powodzenia mysza![]()
Mój dokładnie to samo powiedziałDokładnie to samo mi powiedział mój ... po co ? Wszystko co potrzebne ,dostarczy pani w zbilansowanej diecie ..
Loluś, a jakiej firmy brałaś. Muszę sobie coś dziś zamówićJa 50tke