Ruda08
Fanka BB :)
To jak pijesz to wtedy ten smak jest podobnyOd roku pijeale fakt zajęło mi trochę pokonanie bariery psychicznej.
A wole to niż tabletkę, która średnio lub wgl nie pomaga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak pijesz to wtedy ten smak jest podobnyOd roku pijeale fakt zajęło mi trochę pokonanie bariery psychicznej.
Dużo odpadło, ale zostały Ci dwa piękne, silne zarodki.Zadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
2 piękne zarodkiZadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Kurcze, no rewelacja to to nie jest, z pewnością wolałabyś troszkę więcejZadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Mary, już po wizycie?2 piękne zarodki2 szanse na ciążę, nie smuć się
![]()
Niestety nicKochana a slyszalas o Deb.ski Clinic i dr Ma.rzenie Debs.kiej?
Jakies opinie?
Przecież to super zarodki :-)Zadzwonilizostały 2 zarodki 4AA.
Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowa@Kasiekt jak wyglada u Was kwestia mrożenia? Dziś transfer i reszta od razu do mrożenia czy czekają do 5 doby?
W invicta zrobiłam w poniedziałek ok. 12:00, pod wieczór był już wynik. Badanie płatne 306 zlDziewczyny ten test jest dodatkowo płatny w Invicta? Po jakim czasie jest wynik?