mary.m
Fanka BB :)
Już poMary, już po wizycie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już poMary, już po wizycie?
A który dziś dzień pt?Dziewczyny,
Wyniki bety od poczatku:
20.07 -62
22.07-183
Dzisiaj 24.07-400
oby tak dalej
Które to Twoje podejście?Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowaAle mudi sie udac
![]()
Robilas do transferu czy pełnej procedury?W invicta zrobiłam w poniedziałek ok. 12:00, pod wieczór był już wynik. Badanie płatne 306 zl
Ja robilam 5 dni przed transferem ale mojej kolezance zrobili dzien przed i jej wyszlo. Jest w ciąży i za miesiąc rodziDziewczyny a co myślicie o tym wlewie z accofilu przed transferem świeżym?? Bo robi się go 5 dni przed transferem, ja bym musiała mieć go w dniu punkcji a Novum raczej nie trzyma zarodków do 5 tej doby...no i nie wiem czy accofil robi się przed świeżym??
Noi pięknieDziewczyny,
Wyniki bety od poczatku:
20.07 -62
22.07-183
Dzisiaj 24.07-400
oby tak dalej
Trzymamy teraz mocno kciuki ❤Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowaAle mudi sie udac
![]()
piękne endometriumJuż poendometrium 10 mm, wstępnie transfer umówiony na środę, ale czekam jeszcze na wyniki proga i estradiolu,pobrali mi tez wymaz na covid