reklama

Kto po in vitro?

DSC03940.jpg
Na dobranoc moje kocie szczęście, które czeka, aż jakieś Małe biegające szczęście je wytarmosi :tak:

reklama
Agapl - kciuki za Ciebie mocno zaciskam i za Twoją betkę &&&&&&&&&& Zobaczysz będzie super poziom :tak:
A po końskich dawkach leków wczoraj nie mogłam zasnąć. Dzisiaj już spałam na szczęście. Jakoś mega mam pobudzony organizm przez nie, chociaż z drugiej zaś strony zrelaksowana jestem też. Muszę powiedzieć o tym lekarzowi. A poza tym jest ok ( nie licząc tego, że nie cierpię Gonapeptylu, bo zawsze mnie piecze lub boli nawet jak podaję).

MIŁEGO DNIA !!! Ja śmigam do Wrocławia na badania.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim! moja hiperka powoli ustepuje czuje ze jajniki wracaja do swoich rozmiarow..czy to oznacza ze sie nie udalo??? Dzieki za odp.

Agapl :-) betka na pewno będzie ładna!!! kciuki, kciuki, kciuki &&&&&&&&&

Romka ja nie potrafię Ci odpowiedzieć, dostałam leki, aby nie było hiperki - jeśli i Ty dostałaś, więc normalne,że ustępuje

romka mi objawy hioerki ustały w 6dpt i myślałam, że się nie udało. Przez dwa dni do testu chodziłam załamana a potem miła niespodzianka - udało się :) tak więc nic się nie martw, brak hiperki nie oznacza brak dziedziaczka.

Gratuluje wszystkim wysokich bet :) tak fajnie się dzieje na naszym forum :) oby tak dalej.

Ja czekam na pierwsze USG z sercem na ramieniu, bo moje HCG co prawda mieści się w normach, ale tak zupełnie na dolnej granicy i trochę mnie to martwi. Ostatni wynik 5511.13 to tylko 87% wzrostu przez 3 dni. Pocieszam się tylko tym, że podobno od bety 1200 do 6000 beta może się podwajać nawet do 96h. tak więc u mnie ciągle w normie.
Trzymajcie kciuki za moje poniedziałkowe USG, pliss :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry