A kiedy betujesz?Mi kazal dopuero 11dt ale i tak nie wytrzymamchociaz sie boje barrrrdzo
A Mi kazali dopiero 02.08 czyli w 13 dniu... Zwariuje do tego czasu no i tez sie boje...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy betujesz?Mi kazal dopuero 11dt ale i tak nie wytrzymamchociaz sie boje barrrrdzo
Niewiem kiedy . Dziewczyny robia nawet 6 dpt ale nie kazdej wtedy wychodzi. Ja w Angli robilam zawsze w 9 dpt . Ale ze jestem w Polsce to robie w poniedziałek. Czuje sie super bo nic mnie nie boli. Moge skakac , biegać, tanczyc ale rodzinka i maz mi nie pozwalaja![]()
Dzięki Ci za te słowaKoleżanka miała podobnie, cała ciąże krwawiła. Raz jak pojechala do szpitala to była pewna ze nic nie jest w stanie zrobić, krwawiła jak ty żywa krwią. Lekarze od razu powiedzieli że nie darady uratować ciąży ale zrobili jej usg i co serduszko biło i mała czuła się świetnie. Mama za to cała ciąże przeleżała bo kilka razy miała takie sytuacje. Dziś mala ma już 7 miesięcy. Jest ślicznym i kochanym dzieckiemtak ze trzymam za Ciebie kciuki aby i u Ciebie skończyło się to tak jak u niej ❤ no może bez tych pozostałych przygód
![]()
Ja niestety wczoraj wieczorem
zaczęłam krwawić żywa krwią. Normalnie jak okres. Kapało na ręce. Lekarz nie odbierał. Pojechałam do szpitala. Maleństwo jest i bije serduszko. Krwawienie nie wiadomo skąd, ale dziś już dużo mniej ☹ Najadłam się stresu co nie miara. Proszę trzymajcie za nas kciuki. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje najgorszego ☹
Tescik piękny
Będzie dobrze, zobaczyszDzięki Ci za te słowa ❤ mam malutka nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Wszystko zniosę, aby maleństwo zostało.
Może test wadliwy
Zrobię znów w poniedziałek
Jak będzie kreska to w czwartek zrobię betę jak wrócę