Czarna1985
Fanka BB :)
Jutro kochana . Juz spac nie mogeKiedy robisz bete? Takie rwanie nogi to tez dobry objaw, ja tak mialam przy implantacji - teraz tylko dziwnie innaczej bardziej mnie dol plecow rwie... Trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro kochana . Juz spac nie mogeKiedy robisz bete? Takie rwanie nogi to tez dobry objaw, ja tak mialam przy implantacji - teraz tylko dziwnie innaczej bardziej mnie dol plecow rwie... Trzymam kciuki
Ja mam tylko heparyne. Czyli to pewnie od hormonówJa dostałam na bóle nóg zastrzyki przeciw zakrzepowe i acard. Po hormonach strasznie mnie rwaly nogi, ból był nie do zniesienia na dłuższą metę. Teraz też bolą ale o wiele mniej
sprawdzanie bety do zdecydowanie najtrudniejszy etap z calej prcoedury - dla mnie to koszmar...Jutro kochana . Juz spac nie moge![]()
Ja raz mialam bete 0 i tez mialam heparyne i nic mnie wtedy nie ciagnelo...Ja mam tylko heparyne. Czyli to pewnie od hormonów![]()
Dokladnie ja juz dostaje na glowe . Ty pewnie tezNo mialas taki bol bo byla implantacja a to ze byla biochemiczna (napisze jak wszyscy pisz mi) to nie znaczy ze taki objaw teraz musi o tym swiadczyc... Ja mysle ze jest implantacja a co dalej to juz wiesz ze beta tylko prawde ci powieJakbys nie miala zadnego objawu i rwania tej nogi to byc sie martwila ze zawsze mialas a teraz nie - wiem powalone to wszystko i siada nam juz konkretnie na glowe ;(
Taaaa moj sie szweda jak by mial owsiki w tylku bo wysiedziec nie mozeDokladnie ja juz dostaje na glowe . Ty pewnie teznasi mężowie nie maja lekko z nami
To jutro razem betę robimy..Jutro kochana . Juz spac nie moge![]()
Popieram tez by mi sie takie coś przydaloTaaaa moj sie szweda jak by mial owsiki w tylku bo wysiedziec nie mozePowiedzialam mu ze jade sama do rodzicow a tak naprawde jade sobie gdzies daleko do lasu - WYKRZYCZEC!!!!!
Trzymam kciuki kochana za CiebieTo jutro razem betę robimy..