Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karolina gdzie robilas KD w Czechach?
@mary.m ty tez raz zrobilas bete w innym labie i jak niestety sie to pozniej okazalo nie mialo to znaczenia? Mialas chyba bardzo podobne przyrosty do moich? Zarodek 5AA?
Piękna kreska. Żaden cienDziękuję kochana![]()
Dr sodowska i dr kuka obie świetne zaangażowaneJejku to gratuluję! Super) A możesz napisać u kogo się leczyłas? Bo ja U Pani dr Cygal
czytam forum by troszkę się odnaleźć w temacie in vitro I widzę że dziewczyna się udaje, I to mi daje nadzieję
![]()
ok 14...Bazylia o której jutro będziesz miała wyniki bo sama zaczynam się denerwować. Myślę że przyrost jest ok.
Rozenek 3 lata i poronilam bliźniaki w 12 tyg wiec wiecie...a Krupa kilka lat temu jajeczka zaprosiła...Tak na prawdę nie wiadomo ile czasu się starała. Celebryci przedstawiają wszystko jak chcą co nie koniecznie jest prawda. Rozenek też kilka lat się chyba starała. Tobie też się uda zobaczysz.![]()
Piękna kreska. Żaden cienktory to dzien po transferze? Zarodek jeden czy dwa i ilu dniowy?
![]()