Czarna1985
Fanka BB :)
Wiem i masz racje❤❤❤. Za dużo sobie wkrecam jak zawsze. Nic czekamy do jutrakuwa Czarna, jak widzę takie teksty, to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Wywal sikańca i udawaj, że go w ogóle nie robiłaś❤
Jestem z Tobą kochanie❤❤❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem i masz racje❤❤❤. Za dużo sobie wkrecam jak zawsze. Nic czekamy do jutrakuwa Czarna, jak widzę takie teksty, to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Wywal sikańca i udawaj, że go w ogóle nie robiłaś❤
Jestem z Tobą kochanie❤❤❤
Ja już ostatnio pisałam, że to już tak jest - robimy transfer i lekarz przy okazji kradnie nam pół mózguWiem i masz racje❤❤❤. Za dużo sobie wkrecam jak zawsze. Nic czekamy do jutra![]()
Niewiem ale mi chyba ukradł całyJa już ostatnio pisałam, że to już tak jest - robimy transfer i lekarz przy okazji kradnie nam pół mózgu.
Trzeba na to znaleźć dowody naukowe :-) i zarobimy kupię piniedzyJa już ostatnio pisałam, że to już tak jest - robimy transfer i lekarz przy okazji kradnie nam pół mózgu.
Ja tez między transferami jestem inny człowiek :-) a podczas in vitro emocje mam ogromne.Niewiem ale mi chyba ukradł całybo nie kontroluje swojego zachowania
![]()
Idę w toTrzeba na to znaleźć dowody naukowe :-) i zarobimy kupię piniedzybo serio tak jest :-)
Ja to mam wrażenie ze zaraz eksplodujeJa tez między transferami jestem inny człowiek :-) a podczas in vitro emocje mam ogromne.
mi ukradł i jeszcze nie oddałNiewiem ale mi chyba ukradł całybo nie kontroluje swojego zachowania
![]()
Wiem i masz racje❤❤❤. Za dużo sobie wkrecam jak zawsze. Nic czekamy do jutra![]()
Ja to mam wrażenie ze zaraz eksplodujemoj maz juz ze mna nie wytrzymuje
![]()