3/1 to nie wyszłoby na teście ciążowym![]()
Mam ogromną nadzieję kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3/1 to nie wyszłoby na teście ciążowym![]()
Bo siedzisz na fotelu w pozycji horyzontalnej dosyć dlugo [emoji23] i nogi marzną [emoji23]
Pi narkozie zimno w nogi. W novum punkcja jest bardzo przyjemna miły anestozjolog i przemiłe pielegniarki. Po wyjściu pójdziecie do gabinetu lekarza bądź z mężem bo po narkozie trudno zapamiętać co mówią.
Ok dzięki a czemu skarpetki? Na boso się tam chodzi? [emoji848]
Brałaś kiedyś accofil już? To to moze być za słaba dawka dla Ciebie jak tak słabo reagujesz, wyślij wynik lekarzowi który Ci to rozpisal to pewnie sam podwyzszy dawkę1/4 amp co 3 dni ale chyba to za mała dawka dzisiaj zrobiłam 1/3
A myślisz ze teraz jak już jest po procesie implantacji to cis da ??? Bo ja musle ze już jest po wszystkimBrałaś kiedyś accofil już? To to moze być za słaba dawka dla Ciebie jak tak słabo reagujesz, wyślij wynik lekarzowi który Ci to rozpisal to pewnie sam podwyzszy dawkę
Ja jak miałam punkcję ale to w UK, to wzięłam sobie też laczki bo kawałek trzeba w tej sexi piżamce się przejść do sali gdzie była punkcjai w laczkach było wygodniej niż na boso [emoji4]
Potwierdzam, fajny gość. Po punkcji leżysz na sali pozabiegowej i dochodzisz do siebie tyle ile potrzebujesz, nie wygonią póki nie będziesz dobrze się czuć. Ja 4h leżałam bo mnie bardzo bolało ale były laski co po pół godziny wychodzilyPi narkozie zimno w nogi. W novum punkcja jest bardzo przyjemna miły anestozjolog i przemiłe pielegniarki. Po wyjściu pójdziecie do gabinetu lekarza bądź z mężem bo po narkozie trudno zapamiętać co mówią.