pauli890
Fanka BB :)
Trzymamy razem z Toba kciukiOby oby ❤ Błagam Boga o to żeby to była ciąża i niech moje jedyne marzenie i cud się w końcu spełni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy razem z Toba kciukiOby oby ❤ Błagam Boga o to żeby to była ciąża i niech moje jedyne marzenie i cud się w końcu spełni![]()
Dziękuję@Pchełka216 wszystkiego najwspanialszego! Zdrówka i spełnienia marzeń [emoji3590]
Ja w krótkim protokole zaczęłam stymulacje 2 dnia cyklu.Dziewczyny bardziej "zaawansowane" ode mnie powiedzcie mi proszę, kiedy zaczyna się stymulacja czyli tzw. protokół. Jeśli przyjdę do lekarza już ze wszystkimi badaniami to on zleci mi protokół(krótki lub długi) i następnego dnia zaczynam? Czy zaczyna się to pierwszego dnia cyklu?
Dziewczyny bardziej "zaawansowane" ode mnie powiedzcie mi proszę, kiedy zaczyna się stymulacja czyli tzw. protokół. Jeśli przyjdę do lekarza już ze wszystkimi badaniami to on zleci mi protokół(krótki lub długi) i następnego dnia zaczynam? Czy zaczyna się to pierwszego dnia cyklu?
Ja tak samo, krótki protokół i w 2 dniu cyklu Stymulacja.Ja w krótkim protokole zaczęłam stymulacje 2 dnia cyklu.
Zrób w diagnostyce ! Będą koło 18. Koszt 43 plnWynik bety dopiero jutro mam![]()