Alkalalka82
Fanka BB :)
Ja bym obstawiała że tak, ale może ktoś się wypowie jeszcze.Bo ja ogólnie to podczas leczenia brałam tylko wspomniane anty clo luteinę gonal i menopur ale to chyba nie są leki hormonalne? [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym obstawiała że tak, ale może ktoś się wypowie jeszcze.Bo ja ogólnie to podczas leczenia brałam tylko wspomniane anty clo luteinę gonal i menopur ale to chyba nie są leki hormonalne? [emoji848]
To moja pierwsza stymulacja [emoji6] powiem Ci,że nawet się zdziwilam,że mam to amh takie "wysokie" ,juz się bałam,że jakieś pco albo co ..ale lekarz wykluczył, cykle książkowe,owulacja też i nic ... zobaczymy ,mówi że u nas w klinice przy amh 5.5 to już dają pewniaka,że na świeżo nie podadzą ...mówi,że jestem na granicy wiec jest maleńka nadzieja , zobaczymy jak zareaguje ... oczywiście już się naczytalam o hiperce [emoji2356] i mam pełne gacie ale przetrwam to... no i generalnie jak zamrożą zarodki o ile będzie co to też ok tylko zaraz z tyłu głowy mam myśl,że przez ten caly covid znowu będę musiała czekać calą wieczność ..
Kochana, my w tym roku to na urlopik to byśmy co najwyżej mogli na tani kemping pojechać, bo kasy ni ma...@Netiaskitchen, czy Ty na jakiś urlopik jedziesz???
@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito???
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna![]()
Niestety coraz bardziej sobie to uświadamiamJeszcze dużo emocji przed Tobą, a hormony nie ułatwiają sprawy niestety, ale przetrwamy, byle to wszystko zaprowadziło nas do celu![]()
Ja mam 5.05 ... oooo to dajesz mi nadziejekupilam beczkę białka haha i mam nadzieje,że mnie ona uratuje [emoji41]
Trzymam kciuki. Ja już wróciłam ale pracuje w domuTeż tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.
Lata pracy kochanaNo widzisz jakiego masz kochanego męża..![]()
Niestety coraz bardziej sobie to uświadamiamdziś pół dnia płacze
(to taka moja taktyka na radzenie sobie ze stresem
) głową mi pęka i po prostu wariuje
mam wrażenie że nie wiem już nic
że nie jestem wcale przygotowana do tego transferu. Z góry chwilami zakładam że nic z tego nie będzie, a chwile później zastanawiam się czy po transferze brac urlop aby kropek ładnie się zagnieździł
Boziu jakie to wszystkie jest ciężkie
![]()
Pytanie brzmi co zrobilas?Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę...Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę
Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!!![]()
Ja przechodze od "misiaczka" po "ty to zawsze..."A ja właśnie się o nic do niego nie czepiam, a on nie potrafi zrozumieć że mi hormony buszują i łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.. Nie rozumie tego a prosiłam, bądź cierpliwy że mną i nie drażnij mnie... To nie, uparty jak osioł musi mnie wkurwi..ac.. Ehh.. Sorry ze zaśmiecam forum moimi problemami.. Dziękuję mimo wszystko za wsparcie![]()