reklama

Kto po in vitro?

Mojego M zawsze wkurzam tym jak ja się nie odzywam podczas kłótni 🤷‍♀️ moje ulubione hasło "domyśl się " 🤦‍♀️ i pozamiatane..... hihihi

Przypomnilo mi, się jak moja teściowa wyzwala kiedyś teścia A ona to potrafi 😜 A mój kochany teścia w walizką w ręce mówi do niej tak " wyzywać mnie szybciej bo się spóźnię do pracy" 🤣🤣🤣😅🤣😂😅

reklama
Albo dzisiaj był hit. Oglądałam na Netflix film MILF ( swoją droga polecam). I poszłam męża trochę pozaczepiac w piżamce ale nie zareagował. Wiec włączył mi się tryb „ ty mnie już nie kochasz. Nie podobam ci się. Pewnie mnie zdradzasz.” I po jakimś czasie przyszedł do mnie się przytulać a ja mówię „ chyba wiesz ze jestem po zabiegu! Boli mnie wszystko odejdź !! Najlepiej żeby mnie jeszcze przecięli na pół a tobie i tak jedno będzie w głowie” 😂😂 był trochę confused 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️ Ale poszedł sobie oglądać nasz film ze ślubu ❤️ Bo jutro nasza druga rocznica. Druga tylko we dwoje 🥺

Boooooże ja chyba jestem jedna z tym innych ludzi 😂😂😂 nigdy nie obejrzałam przyjaciół 🤪 ani jednego odcinka 😁
Tak pamietam jak to pisalas ;) ale ktos jeszcze do ciebie dolaczyl ;) Ja mysle ze to na odwrot i to ze mna jest cos nie tak bo ja ogladam ciagle gdzies w tle leca i nie musze sie tak skupiac i np popisac o pierdolach na forum a w miedzyczasie sie posmiac z nich ;) Ja jak juz cos ogladam nowego i mnie wciagnie to jestem jak w transie... Wtedy mozesz do mnie mowic a przede mna moze stanac nawet nago Ryan gosling i go nie dostrzege ;) Bardzo mnie zdenerwowal ostatni odcinek telefonistek - nie chcialam takiego zakonczenia ;( I to tak bardzo ze jak szlam spac to wymyslilam sobie swoje zakonczenie - moje jest o wiele fajniejsze ;)

Tak pamietam jak to pisalas ;) ale ktos jeszcze do ciebie dolaczyl ;) Ja mysle ze to na odwrot i to ze mna jest cos nie tak bo ja ogladam ciagle gdzies w tle leca i nie musze sie tak skupiac i np popisac o pierdolach na forum a w miedzyczasie sie posmiac z nich ;) Ja jak juz cos ogladam nowego i mnie wciagnie to jestem jak w transie... Wtedy mozesz do mnie mowic a przede mna moze stanac nawet nago Ryan gosling i go nie dostrzege ;) Bardzo mnie zdenerwowal ostatni odcinek telefonistek - nie chcialam takiego zakonczenia ;( I to tak bardzo ze jak szlam spac to wymyslilam sobie swoje zakonczenie - moje jest o wiele fajniejsze ;)
Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogi 😂😂 i tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤️😂 wiec chyba coś w tym jest ❤️

reklama
U mnie tylko jeden zarodek, podobno bardzo ładny i też hodujemy do 5tej. Jak dotrwa (oby, oby, oby) to większa szansa na ciążę...
Super że z tej jednej komoreczki jest jeden zarodek! Brawo za wytrwałość!! Wiesz mogłabym prosić o mrożenie w 3ciej dobie, ostatnio miałabym 2 takie zarodki z jedynych 2 komórek i co z tego skoro zmarnowałabym 2 podejscia do transferu, kupę kasy o nadziei bo i tak by się nie przyjely skoro akurat nie był dobry rzut plemników tego dnia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry