Margoolcia
Fanka BB :)
Potworne rzeczy się u Was dziejąOn mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potworne rzeczy się u Was dziejąOn mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio..![]()
Moj maz tez nie obczajal co ja w nich qidze a teraz cytuje ich i oglada w kolko.A jak jestesmy gdzies wsrpd ludzi ktorzy ich nie kojarza-jak to mozliwe sie pytam.W zasadzie to wam zazdroszczeJa ich tak kocham ze chciala bym ogladac ood poczatku kiedy jeszcze ich nie znalam... A dodam ze jak kiedys u znajmoych tylko ich slyszlam i do tego ten sztuczny smiecch w tle, ktorego teraz nie slysze - to tez nie poutrafilam zrozumiec ich fenomenu
![]()
DokladnieTo nie wiesz co stracilas.Musisz nadrobic to serial wszech czasow❤❤❤❤![]()
Klasyczny przykład awantury. Gdzie uderzyć oczywiście w mamuśkę. Nie daj się wkręcić. A jutro powiedz że go pozdrawia. Będzie mu głupio. A ja dziewczynki mam najukochańszego człowieka przy sobie ale i tak przed okresem rozwodzę się. Moje poczucie bezpieczeństwa w pierwszym małżeństwie było porażką więc teraz muszę rządzić a jak nie słucha dostaję histerii. Czasami sìe buntuje wtedy ja rzucam pierścionkiem, po paru miesiącach znowu zachciewa się buntu więc ja wpadam w lament źe będzie dziecko rozwodowe. Znowu spokój i ....cholera jak to piszę to dociera do mnie źe tych argumentów może kiedyś zabraknąć.On mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio..![]()
No mój doktor plus jeszcze jeden znajomy sugerowali hodowle do 5tej doby. Uważam, zs jak już dotrwa to będzie zarąbisty i już będzie musiało się udać! Zastanawiam się tylko, co mogę zrobić, żeby zwiększyć szanse (mam adenomiotyczna macice i mam być 2 miesiące na dipherelinie), chociaż z drugiej strony boje się aż tak daleko wybiegać. Byle do czwartku/piątku! Bo wtedy maja dzwonić z informacja czy przeżył.Super że z tej jednej komoreczki jest jeden zarodek! Brawo za wytrwałość!! Wiesz mogłabym prosić o mrożenie w 3ciej dobie, ostatnio miałabym 2 takie zarodki z jedynych 2 komórek i co z tego skoro zmarnowałabym 2 podejscia do transferu, kupę kasy o nadziei bo i tak by się nie przyjely skoro akurat nie był dobry rzut plemników tego dnia...
A ty masz to dofinansowanie w Gamta? Jestes z Łodzi? Tak sie pytam bo w sumie nigdy sie nie orientowalam w temacie yylko ja jestem nie z samej lodzi z woj łodzkiego... Kiedys moj rodzinny mi powiedzial ze ma pacjentow z z naszej miejscowosci ktorzy tez dostali to dofinansowanie i bardzo mnie to zainteresowalo... On oczywiscie nie moze mi powiedziec - chociaz gdybym go jakos podgadala? Na razie i tak sepie od niego recepty na co chce - wiec nie chce przeginacU mnie tylko jeden zarodek, podobno bardzo ładny i też hodujemy do 5tej. Jak dotrwa (oby, oby, oby) to większa szansa na ciążę...
Ja wyzwałam właśnie swojego od debili... I byłam za delikatna...Kochana ja nie chce nic mówić ale ja mojemu mężowi to tak ubliżam w nerwach, ze mówienie, ze jest psychopata to jest bardzo delikatne...wręcz by myślał, ze mu słodzęjestem okropna wiem, ale ciężko mi panować nad nerwami i się na nim wyżywam
a po tych hormonach jestem tak wredna, do wszystkiego się dopierdalam, ze on jeszcze jest w stanie ze mną wytrzymać to szok...jestem tak rozdrażniona, ze nawet jak rozmawia przez telefon z kimś innym to drażni mnie sposób jego mówienia
Ale nie ma co się przejmować kochana, bo on tez pewnie trochę ten stres odreagowuje w taki sposób...pamiętaj, ze on nie ma wpływu na Twoje samopoczucie, a Ty nie możesz denerwować kropeczka
Ty jesteś odpowiedzialna za swoją reakcje i nie pozwól mu się teraz źle czuć bo kropeczka nie wolno denerwować
i to mówi osoba, która właśnie powiedziała swojemu mężowi, ze jak będzie taki chory psychicznie jak jego ojciec to ja na pewno z nim nie będę
![]()
Kurcze kobitki nie zapominajcie że w waszych domach pojawi się nowe życie.Kochana ja nie chce nic mówić ale ja mojemu mężowi to tak ubliżam w nerwach, ze mówienie, ze jest psychopata to jest bardzo delikatne...wręcz by myślał, ze mu słodzęjestem okropna wiem, ale ciężko mi panować nad nerwami i się na nim wyżywam
a po tych hormonach jestem tak wredna, do wszystkiego się dopierdalam, ze on jeszcze jest w stanie ze mną wytrzymać to szok...jestem tak rozdrażniona, ze nawet jak rozmawia przez telefon z kimś innym to drażni mnie sposób jego mówienia
Ale nie ma co się przejmować kochana, bo on tez pewnie trochę ten stres odreagowuje w taki sposób...pamiętaj, ze on nie ma wpływu na Twoje samopoczucie, a Ty nie możesz denerwować kropeczka
Ty jesteś odpowiedzialna za swoją reakcje i nie pozwól mu się teraz źle czuć bo kropeczka nie wolno denerwować
i to mówi osoba, która właśnie powiedziała swojemu mężowi, ze jak będzie taki chory psychicznie jak jego ojciec to ja na pewno z nim nie będę
![]()
PadłamMojego M zawsze wkurzam tym jak ja się nie odzywam podczas kłótnimoje ulubione hasło "domyśl się "
i pozamiatane..... hihihi
Przypomnilo mi, się jak moja teściowa wyzwala kiedyś teścia A ona to potrafiA mój kochany teścia w walizką w ręce mówi do niej tak " wyzywać mnie szybciej bo się spóźnię do pracy"
![]()
Tak. Całe szczęście załapaliśmy się na dofinansowanie. Dofinansowują do 3 procedur i na 3 procedury się załapaliśmy.A ty masz to dofinansowanie w Gamta? Jestes z Łodzi? Tak sie pytam bo w sumie nigdy sie nie orientowalam w temacie yylko ja jestem nie z samej lodzi z woj łodzkiego... Kiedys moj rodzinny mi powiedzial ze ma pacjentow z z naszej miejscowosci ktorzy tez dostali to dofinansowanie i bardzo mnie to zainteresowalo... On oczywiscie nie moze mi powiedziec - chociaz gdybym go jakos podgadala? Na razie i tak sepie od niego recepty na co chce - wiec nie chce przeginac![]()