reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy_sen - dzięki. Szczerze mówiąc chciałabym, żeby już był 25.02 :-) Może chociaż z 2 pęcherzyki będą prawidłowe. Byłoby cudnie. Jak widać nie mam dużych wymagań. Oby tylko potem chociaż jeden został ze mną do końca 9 m-ca.

Gosia_1983 - Oskaa ma rację. Bo w Invimedzie we Wroc nie ma oznaczenia A lub B na klasę. Wpisują np. 4bl I, a ja ja miałam ostatnio 4bl I-II. No i się prawie rozgościł ( była betka pozytywna, ale spadła niestety).

A ja już dzisiaj mam z głowy Gonal F ( ostatni zastrzyk z niego był), no i wreszcie Gonapeptyl będę brała, ale zmniejszony ( dzisiaj już wzięłam ostatni większy). Ufffff.... :cool2:

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na usg na tym samym sprzęcie ale u innej ginki, coś jest ale jeszcze kropki nie zobaczyła. Na 100% mi nie może potwierdzić, macica ciążowa ponad 2 cm

Kinga, swietnie,ze pecherzyki rosna :-)

Tequila, ja mimo wszsytko nie poszabym na kulig, takie wstrzasy nawet na duzych sanach moga byc ryzykowne. Moze lepiej w ramach relaksu i nie mysleniu o tescie idz do kina???

reklama
martka tak mi przykro:-(. trzymaj sie dzielnie i nie trac wiary w swoje macierzyństwo. tule mocno.
A co do leków to odstawia sie od razu jak juz wiadomo ze sie nie powiodło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry