bazylia128
Fanka BB :)
U mnie wlasnie odci nek jak Ross nie moze [rzypomniec sobie jednego stanu a chendler sie przyznaje ze nieznosi psow i nawet szczeniakow, a ros lodow bo sa zimne w zebyNoooo brzydkie dziecko na ciebie patrzy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wlasnie odci nek jak Ross nie moze [rzypomniec sobie jednego stanu a chendler sie przyznaje ze nieznosi psow i nawet szczeniakow, a ros lodow bo sa zimne w zebyNoooo brzydkie dziecko na ciebie patrzy![]()
Ale mieszkasz w samej lodzi czy gdzies obok tez mozna sie zalapac na dofinansowanie?Tak. Całe szczęście załapaliśmy się na dofinansowanie. Dofinansowują do 3 procedur i na 3 procedury się załapaliśmy.
A ile wynosi dofinansowanie?Tak. Całe szczęście załapaliśmy się na dofinansowanie. Dofinansowują do 3 procedur i na 3 procedury się załapaliśmy.
Właśnie nie ciągnie mnie to raz a dwa, pare razy coś tam podejrzałam jak szwagier oglądał. Aleeeee wgl mi nie podchodziTo nie wiesz co stracilas.Musisz nadrobic to serial wszech czasow❤❤❤❤![]()
Ja peirdziule to moze cos byc!!!! Chociaz ja Friendsow zwyczajnie kocham, uwielbiam i dialogi i postacie, czuje sie z nimi zrzytaJa tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogii tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤
wiec chyba coś w tym jest ❤
Pisałam, pisałamTak pamietam jak to pisalasale ktos jeszcze do ciebie dolaczyl
Ja mysle ze to na odwrot i to ze mna jest cos nie tak bo ja ogladam ciagle gdzies w tle leca i nie musze sie tak skupiac i np popisac o pierdolach na forum a w miedzyczasie sie posmiac z nich
Ja jak juz cos ogladam nowego i mnie wciagnie to jestem jak w transie... Wtedy mozesz do mnie mowic a przede mna moze stanac nawet nago Ryan gosling i go nie dostrzege
Bardzo mnie zdenerwowal ostatni odcinek telefonistek - nie chcialam takiego zakonczenia ;( I to tak bardzo ze jak szlam spac to wymyslilam sobie swoje zakonczenie - moje jest o wiele fajniejsze
![]()
Mnie zaczal wciagac jak zobaczylam pewna ciaglosc wydarzen - bo oni "ewoluuja" i nie moglam sie doczekac jak sie ich losy potocza. A np teorie wielkiego pdorywu juz nie za bardzo lubie... Wole jak pozanlem wasza matkeWłaśnie nie ciągnie mnie to raz a dwa, pare razy coś tam podejrzałam jak szwagier oglądał. Aleeeee wgl mi nie podchodziNie śmieszy mnie
![]()
No to masz tak samo jak ja - ja naprawde musialam sobie sama dopsiac swoje zaknoczeniePisałam, pisałam
a co do telefonistek to nic nie mów ... pare dni o tym myślałam - jak oni mogli
I dalej tak uważam, że przegięli
Chociaż patrząc na to z innej strony to fajnie, że się nie skończyło .. „i żyli długo i szczęśliwie”
Serio Miodowe Lata ?Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogii tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤
wiec chyba coś w tym jest ❤
iAle mieszkasz w samej lodzi czy gdzies obok tez mozna sie zalapac na dofinansowanie?