reklama

Kto po in vitro?

reklama
trochę? Ja nie wiem jak Ty przez to przebrniesz... No chyba że tak jak @Murawa weźmiesz urlop 😀Fajnie, że jesteś 🥰jak u Ciebie?
Nio troszkę,znaczy długo...Dziękuję za miłe powitanie.U nas póki co wszystko zawieszone w czasie,nie mamy kasy,ciągle jakieś wydatki,nie mamy oszczędności .Nie wiem kiedy podejdziemy znowu....Mam nową pracę,pracę,którą kocham ,pracuję w żłobku z maluszkami😍🥰

Wiecie co chyba mnie strea zaczyna lapac po tej calej przerwie.... Fredzia i bazylka chyba wlacza mi sie wasza faza znaczy nie moglam sie doczekac a teraz ze to juz niedlugo ...... A ja bym sie gdzies zaszyla..... Schowala w czwartek chyba dowiem sie kiedy transfer.... Obstawiam ze moze wponiedzialek 4.08. Wiecie co 4listopada w zeszlym roku mialam pierwszy transfer. Zakonczony biochemiczna .... Wlasnie sobie uswiadomilam ze teraz w tym okresie bym rodzila....ciezkie to wszystko........boje sie chyba porazki poprostu
Nio... im bliżej tym mnie tez bardziej ściska, rozumie. Ja miałam transfer w lutym i tak marzyłam żeby się udało, bo by wypadło na październik na 10 rocznice ślubu, a tu dupa, dalej z kotem trzeba świętować 🤷🏻‍♀️😕

Kochana ja nie chce nic mówić ale ja mojemu mężowi to tak ubliżam w nerwach, ze mówienie, ze jest psychopata to jest bardzo delikatne...wręcz by myślał, ze mu słodzę ;) jestem okropna wiem, ale ciężko mi panować nad nerwami i się na nim wyżywam :( a po tych hormonach jestem tak wredna, do wszystkiego się dopierdalam, ze on jeszcze jest w stanie ze mną wytrzymać to szok...jestem tak rozdrażniona, ze nawet jak rozmawia przez telefon z kimś innym to drażni mnie sposób jego mówienia 🤦🏻‍♀️ Ale nie ma co się przejmować kochana, bo on tez pewnie trochę ten stres odreagowuje w taki sposób...pamiętaj, ze on nie ma wpływu na Twoje samopoczucie, a Ty nie możesz denerwować kropeczka😘 Ty jesteś odpowiedzialna za swoją reakcje i nie pozwól mu się teraz źle czuć bo kropeczka nie wolno denerwować😘😘 i to mówi osoba, która właśnie powiedziała swojemu mężowi, ze jak będzie taki chory psychicznie jak jego ojciec to ja na pewno z nim nie będę 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ok kochana, dziękuję 😘😘😘
Już się uspokoiłam, mam tylko nadzieję że kropkowi nic się nie stało... ☹️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry