reklama

Kto po in vitro?

Polecam korki do uszu - takie jak na budowie- pomarańczowe - działają w końcu się wysypisk! Moj to nawet na głowie by chrapał mimo ze po zabiegu jest- jedyne co to przez korki już go nie słyszę- ale jak by ktoś budzik chciał to polecam 😜
Mam takie i moj serio jest w stanie się przebić 🤦🏻‍♀️😫, chyba ze mu szturchańce dam, to się przekręci na bok, no naprawdę mu wezmę wizytę u specjalisty, bo to już życia nie ma 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

reklama
Na pewno kochana zarodek jest bezpieczny. Jednak osobiście uważam że ciche dni nie są dobre.
na pewno nie są dobre jako zamknięcie tematu i tu się zgadzam. Nie chodzilo mi o jakiegoś wielkiego focha i tydzień nieodzywania bo nie. Raczej żeby w tym danym momencie przestać się kłócić bo to nic nie daje A rani jeszcze bardziej. Jak ktoś jest rozjuszony to o aniol by go wkurzal. My baby mamy tendencje do gadania, faceci do robienia. Nie znam @Mirka30 faceta ale jak jest podibny do mojego to zadziala. :). U mnie zamiast toczyć boje to jak widzę że on się nakręca to się momentalnie zamykam. Już po tylu latach to on wie że przeholował i czasem uspokaja się od razu i przeprasza A czasem potrzebuje więcej nawet do następnego dnia. Tu trochę tak jak z dzieckiem stoicki spokój pomaga:) A potem na chłodno nie odpuszczać i porozmawiac... wiem trudno rozmawiać czasem z facetami ktorzy nie sa zhyt wylewni normalnie ale się da. :)

reklama
Taaa i kroja tam pajdy chleba i popija mlekiem a wszyscy zdrowi i nikt nie slyszal o glutenie czy laktozie ;)
Bo wszyscy, którzy mieli jakieś schorzenia poumierali w dzieciństwie i sami zdrowi
zostali, którym gluten i laktozą nie szkodzą 😉. Takie czasy...
A tak swoją drogą... Jak pomyślę o moich dziadkach (babcia 90 lat teraz, dziadek już nie żyje), to oni pościli 3 dni w tygodniu w poście, w piątki przez cały rok. Mięso to w ogóle było jakoś parę razy w tygodniu tylko (i to nie kotlet, a jakiś kawałek gotowany w zupie), a zupa często bywała już na śniadanie... No i jedli 2 razy dziennie... Śniadanie, praca cały dzień i kolacja. Chyba kiedyś ludzie byli mądrzejsi...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry