reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miłego dnia Wszystkim :-)

przesyłam koniczynkę czterolistną wszystkim na szczęście :-) żeby się spełniły wasze marzenia o maluszkach KONICZYNKA.jpg

Ps. Ja śmigam do fryzjera, bo po punkcji/transferze już raczej nie będę robić kolorku jak na razie.

Ostatnia edycja:
Miliaa, dziekuje ,czuje sie dobrze. Wczoraj wieczorem bolalo mnie w krzyzu ale dzis przeszlo. Poza tym bobaski grzeczne. Mam nadzieje,ze nadal mocno sie wgryzaja.Czasem cos zaszczypie,czy pociagne. W poneidzialek robie kolejan bete i znowu bedzie stresik ;-)

Hej dziewczyny!!! KINGA masz super wynik..ominie Cie ta wstretna hiperka
i lepiej bedziesz czula sie po punkcji. ja mialam.20 i tak mnie positkowali ze ledwo chodzilam...hiperka mnie nie oszczedzila..laska obok mnie mialala 42 i odrazu transfer odwolany...GOSIA ja tez tak jak Ty mam.lekkie skurcze podobne do okresowych..nasilaja sie na wieczor.wczoraj bylam na wizycie w zwiazku z moja hiperka i lekarz kazal brac nospe na skurcze..do lazienki tez ide w nocy ale to chyba spowodowane lekami..biore luteine pod jezyk i Lutinus dopochwowo rano i wieczorem.bardzo to drogie bo jedno opakowanie kosztuje 230zl ale podobno swietny lek. Dzis 5doba po.punkcji..

Romka - u mnie nie ma opcji hiperki. Bo mam bardzo niskie AMH i nie da się mnie po prostu przestymulować. Nawet gdyby chcieli to nici z tego. Co najwyżej tylko mogę się kiepsko czuć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry