• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
A ja mam właśnie ciut za nisko. gdzies też mi się rzuciło że niby u kobiet w ciąży jest od 60 ale nie wiem czy to prawda. W czwartek wizyta to się okaże...

Jak tak dziś sobie Was poczytuje to widzę, że zainteresowanie KD jest dość spore. Ja tez o tym myślę, jak moja ostatnia stymulacja nic nie da. Zobaczymy, bo u nas też jest problem z nasionkami....🧐

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭

to ja już nie czaję. ja mam zawsze cukier na czczo podwyższony tak. ok 102-106. ale krzywa ok. czyli już ok. to jak ja mam jesc częściej czy rzadziej? bo mi się wydaje że częściej ale w sumie to ważne co się je chyba chodzi o unikanie węglowodanów w dużych ilosciach? bądź tu madry;)
Najlepiej unikać produktów z cukrem, najzdrowiej je wykluczyć . Białe pieczywo odstawić. Cukier powinien się szybko ustabilizować. 😍

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭
Na 99 % będzie negatywny.
mam wielu członków rodziny w szpitalach tzn jako pielęgniarki salowe i inne pomoce i tych zakażeń jest naprawdę mało. To są pojedyncze przypadki a rozdmuchują jakby w tysiącach to szło na każdym oddziale.
bedziesz zdrowa i wszystko będzie ok❤️ Ja już to pisałam ze mam dziennie kontakt z ponad 100 ludźmi, mój mąż pracuje jako kurier i z każdym ma bliski kontakt tez z ponad 100 ludzi i oboje zdrowi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry