nieagatka
Fanka BB :)
Genialny pomysł [emoji16] Będę czekać na wieści. Daj koniecznie znać [emoji4]Dziewczyny jedna z moich z klientek jest naturopatka i lekarzem medycyny chińskiej, jutro napisze do niej i spytam o ten specyfik [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Genialny pomysł [emoji16] Będę czekać na wieści. Daj koniecznie znać [emoji4]Dziewczyny jedna z moich z klientek jest naturopatka i lekarzem medycyny chińskiej, jutro napisze do niej i spytam o ten specyfik [emoji846]
Koniecznie daj znaćDziewczyny jedna z moich z klientek jest naturopatka i lekarzem medycyny chińskiej, jutro napisze do niej i spytam o ten specyfik![]()
DziękujęPowiem tak, z zewtarz jestem twarda a w środku miękka dupa zemnie
bardzo dużo w dzieciństwie przeszłam i zawsze ten ból, rozpacz i tęsknotę za jednym z rodziców dusiłam w sobie
( mój tato odszedł do innej kobiety gdy mialam zaledwie 8 lat i mimo że na moich oczach moja mama była bita przez niego. Ja jako dziecko Czułam się odpowiedzialna aby ją przed nim chronić dlatego musiałam być twarda i wszystko dusić w sobie
mimo wszystko tęskniłam za nim bardzo długo ) i wtedy też odkryłam że płacz pomaga, koi rany i wtedy jest człowiekowi lżej na sercu i duszy. Ja ogólnie taka straszna płaczka jestem. Często mi się zdaza płakać
![]()
Dobra laseczki udostępniam wszem i wobec mój cudowny żelChyba napisze do nich żeby mi wypłacili Cosik za reklamę
Ps. Ale byście się zdziwiły jakby się okazało ze jestem przedstawicielem handlowym coo??![]()
Jeny dziewczyny ciężkie tematy dzisiajDoskonale Cię rozumiem kochana.. Mój tata co prawda nie odszedł od mamy ale pił zawsze i bil moja mamę a ja na to patrzyłamZnam Twój ból... Przykro mi że miałaś tak samo zrypane dzieciństwo jak ja...
To chyba coś z hinduskiej medycyny .. ale pytaj , może babka powie , ze i cellulit od tego znikaDziewczyny jedna z moich z klientek jest naturopatka i lekarzem medycyny chińskiej, jutro napisze do niej i spytam o ten specyfik![]()
Dasz rabat ?Dobra laseczki udostępniam wszem i wobec mój cudowny żelChyba napisze do nich żeby mi wypłacili Cosik za reklamę
Ps. Ale byście się zdziwiły jakby się okazało ze jestem przedstawicielem handlowym coo??![]()
Ja wtedy biorę kontener tego [emoji16][emoji23]To chyba coś z hinduskiej medycyny .. ale pytaj , może babka powie , ze i cellulit od tego znika [emoji6]to z 5 zamówię [emoji13][emoji2957]
Ona mi dużo różnych specyfików doradzała jak miałam duże problemy z anemia, takich właśnie naturalnych, może powie czy wartoTo chyba coś z hinduskiej medycyny .. ale pytaj , może babka powie , ze i cellulit od tego znikato z 5 zamówię
![]()
Jeny dziewczyny ciężkie tematy dzisiajsmutno czytać takie historie. Dobrze że dziś mamy nieco inne czasy i kobiety coraz częściej są niezależne finansowo. Mogą i powinny odejść od takich pseudo partnerów.