Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ślicznota
Teraz dopiero zasnela,dziecko ma nadprogramowe poklady energiiŚlicznota![]()
Dostaje od Was dużo pytań odnośnie żelu który jak dotąd nie pomógł mi zajść z ciążeDasz rabat ?![]()
Hehe jakaś kumulacja bo moja też poszła spać późno. Liczę że jutro będzie dłużej spała. Dziś wstała o 5.45
U mnie norma to 22-23 wstajemy o 9-10.Mozna tak zyc☺Hehe jakaś kumulacja bo moja też poszła spać późno. Liczę że jutro będzie dłużej spała. Dziś wstała o 5.45![]()
ZazdroU mnie norma to 22-23 wstajemy o 9-10.Mozna tak zyc☺
Ja już nie umiem nawet płakać. za długo dusilam w sobie wszystko.Dziękuję ❤Powiem tak, z zewtarz jestem twarda a w środku miękka dupa zemnie
bardzo dużo w dzieciństwie przeszłam i zawsze ten ból, rozpacz i tęsknotę za jednym z rodziców dusiłam w sobie
( mój tato odszedł do innej kobiety gdy mialam zaledwie 8 lat i mimo że na moich oczach moja mama była bita przez niego. Ja jako dziecko Czułam się odpowiedzialna aby ją przed nim chronić dlatego musiałam być twarda i wszystko dusić w sobie
mimo wszystko tęskniłam za nim bardzo długo ) i wtedy też odkryłam że płacz pomaga, koi rany i wtedy jest człowiekowi lżej na sercu i duszy. Ja ogólnie taka straszna płaczka jestem. Często mi się zdaza płakać
![]()
Mi babcia zawsze mówiła o ostrej bramie w Wilnie. I pojechałam. I 3 miesiące później byłam w ciąży.Ja osobiście planuje nawet wyjazd do Częstochowy prosić Matkę Boska o ten cud ❤ osobiście jestem osobą wierząca ale nie praktykującąw Częstochowie byłam raz z moją ukochana Babcia ❤ i po prostu czuje potrzebę aby tam pojechać, jak nie przed transferem to zaraz po ☺ Boże widzicie jaka ja glupia
pisze to i znów ryczę
boziu nie wytrzymam do poniedziałku, do tego abym miała pewność że mnie mój doktorek przyjmie
chyba tym najbardziej się stresuje
![]()
O kochana. Nie wiem czy to hormony ale od tego twojego żelu mam zboczone myśli.Dostaje od Was dużo pytań odnośnie żelu który jak dotąd nie pomógł mi zajść z ciążeale ma niebywały poślizg i udaje śluz płodny tak wiec specjalnie dla moich obserwatorów ( czyli tylko @bazylia128
) 2% rabatu na hasło Ananasek93 ❤❤❤ale mam dzisiaj głupawkę
chyba dlatego ze się najadłam słodyczy z okazji drugiej rocznicy ślubu ❤