bazylia128
Fanka BB :)
ale o 180% w ciagu 96 hAż wpisałam te Twoje wyniki w jakiś pierwszy lepszy kalkulator Bety w necie i wyskoczyło, ze przyrost jest W NORMIE! I ze powinno przyrastać o conajmniej 66% co 48h. Spokooooojnie!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale o 180% w ciagu 96 hAż wpisałam te Twoje wyniki w jakiś pierwszy lepszy kalkulator Bety w necie i wyskoczyło, ze przyrost jest W NORMIE! I ze powinno przyrastać o conajmniej 66% co 48h. Spokooooojnie!![]()
No wg mnie do pon to też za długo. Więc sobota. Pytałam o ten mix leków, bo mi przy tej stymulacji powiedzieli, że wg ich badań to daje takiego ostatniego kopa i wg statystyk zwiększa ilość dojrzałych komórek, więc może warto spróbowaćBete brać Pregnyl, właśnie w niedzielę byłoby najlepiej ale klinika zamknięta. Do poniedziałku jest ryzyko że by przedojrzaly i z tym się z nim zgadzam także aby wyposrodkowac mam walić jeszcze dawkę 10 Rekovelle jutro wieczorem razem z Pregnylem bo to im przyspieszy dojrzewanie.. Takie przeciąganie stymulacji 'starszych' kobiet a ja się do takich zaliczam może przedobrzyc bo proces luteizacyjny następuje szybciej.. Ja bym się bala do poniedziałku przyciągać...
Nie miałam chyba nigdy decapeptyl, co to jest za lek? U mnie ten efekt ma wywołać jednoczesne podanie Pregnylu i Rekovelle.. Ostatnio miałam to połączone z Menopurem i te 2 były dojrzałe więc może to też pomogło..No wg mnie do pon to też za długo. Więc sobota. Pytałam o ten mix leków, bo mi przy tej stymulacji powiedzieli, że wg ich badań to daje takiego ostatniego kopa i wg statystyk zwiększa ilość dojrzałych komórek, więc może warto spróbować
W sobotę będę trzymać wszystkie możliwe kciuki![]()
Kto nigdy nie zmodyfikował dawki leków, niech pierwszy rzuci kamieniempamietasz, protokoly i dawki lekow sami ustalalismy - bo wlasnie tak, lekarze pieprza sprawy....
Jak to brzmi z tymi kciukamiNo wg mnie do pon to też za długo. Więc sobota. Pytałam o ten mix leków, bo mi przy tej stymulacji powiedzieli, że wg ich badań to daje takiego ostatniego kopa i wg statystyk zwiększa ilość dojrzałych komórek, więc może warto spróbować
W sobotę będę trzymać wszystkie możliwe kciuki![]()
Nie mówimy tu o progu [emoji12][emoji12][emoji12]Kto nigdy nie zmodyfikował dawki leków, niech pierwszy rzuci kamieniem[emoji3][emoji3][emoji3]czy jakoś tak[emoji38]
Sobota jest okBete brać Pregnyl, właśnie w niedzielę byłoby najlepiej ale klinika zamknięta. Do poniedziałku jest ryzyko że by przedojrzaly i z tym się z nim zgadzam także aby wyposrodkowac mam walić jeszcze dawkę 10 Rekovelle jutro wieczorem razem z Pregnylem bo to im przyspieszy dojrzewanie.. Takie przeciąganie stymulacji 'starszych' kobiet a ja się do takich zaliczam może przedobrzyc bo proces luteizacyjny następuje szybciej.. Ja bym się bala do poniedziałku przyciągać...
No ja mialam po raz pierwszy dlatego zapytalam co to i czemu i tak mi wyjaśnili. Efekt faktycznie był duuuzo lepszy niż za pierwszym razem więc coś w tym musi być.Nie miałam chyba nigdy decapeptyl, co to jest za lek? U mnie ten efekt ma wywołać jednoczesne podanie Pregnylu i Rekovelle.. Ostatnio miałam to połączone z Menopurem i te 2 były dojrzałe więc może to też pomogło..
To prawda, oczkolwiek wczoraj jak dzwoniłam odebrała na infolini inna Pani i twierdziła że nie ma miejsc, dzis raptem się znalazłoSuper, a tak się martwiłaś
Za plana raczej jego wykonanie
![]()
Może ktoś zrezygnował.To prawda, oczkolwiek wczoraj jak dzwoniłam odebrała na infolini inna Pani i twierdziła że nie ma miejsc, dzis raptem się znalazło![]()