Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laska jesteś ❤ Brzuch wygląda bardzo dobrze, a po Twoich opisach to już sobie nie wiadomo co wyobrażałam❤Ale to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
Alicja zapomniala dodac slowo " narazie 5",zmieni sie jeszcze na jedynke z przoduNa dole jeszcze nie, odpukać, a krzywa jestem jak nie wiem.. na starość będę buty wiązac na stojąco..
za to czasem mnie bolą pod łopatka z jednej strony, tam gdzie mam skoliozę.
Masz bliźniaki a tylko 5kg na plusie, kobieto! Pozazdrościć!
Dziękuję kochanaPięknie wyglądasz![]()
dzięki, a który Ty teraz jesteś tydzień? Już końcówka jakoś? Pokaż swój brzuchol?Następna laska !! A nawet dwie i mężczyzna![]()
To akurat nieistotne, bo nie używam swoich komórek, tylko KD. Bardziej zastanawiałam się czy to nie jest przyczyną niepowodzeń przy transferachTak i to nawet bardzo. Endometrioza uszkadza komórki, są gorszej jakości, albo się nie zapladiaja, albo bardzo szybko odpadają. Zwykli ginekolodzy często endomendy nie widzą, ale żeby klinika się nie dopatrzyła?
A ja się dziś z deka ścięłam ze swoim, tak delikatnie bo gadamy ze sobą, i on potem się do mnie śmieje, że jak zniosą tę konwencję stambulską to mi da w tą jadaczke niewyparzonąJa pierd..le
Siedze obok meza i mowie mu-msiu dzis jest 6dpt a ja nic nie czuje,nic mnie nie bolia moj maz na to-daj przywale ci to cie zaboli
Poczucie humoru mezusia.
P.s.jakby co to on mnie nie bije![]()
To i tak nieźle jak na bliźniaki [emoji12]Alicja zapomniala dodac slowo " narazie 5",zmieni sie jeszcze na jedynke z przodu[emoji28][emoji28][emoji28]
Wiesz co no dla mnie on jest ogromny, na zdjęciu nie widaćLaska jesteś ❤ Brzuch wygląda bardzo dobrze, a po Twoich opisach to już sobie nie wiadomo co wyobrażałam❤
Swiete slowa,ja do 6 miesiaca nie bylam w ciazyAle to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
Ja mialam wiecej ,z czego 10 litrow wody,dwa tyg po porodzie bylo na minusie 30 kg,ale solidarnie 10 juz odrobilamTo i tak nieźle jak na bliźniaki [emoji12]
Ja z jedną w pierwszej ciazy przytyłam 18 [emoji86][emoji87][emoji86][emoji87][emoji86]