annemarie
Fanka BB :)
To juz cie nie bede pocieszacA ****. J z takim pocieszeniemja jiz na plecy nie mogę wytrzymać, a właśnie miałam pisać do Ciebie w którym tygodniu urodziłaś?
Miałaś cc czy sn?
Planowane cc w 38 tc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To juz cie nie bede pocieszacA ****. J z takim pocieszeniemja jiz na plecy nie mogę wytrzymać, a właśnie miałam pisać do Ciebie w którym tygodniu urodziłaś?
Miałaś cc czy sn?
Moim zdaniem jak na bliźniaki to wcale nie jest duży brzuchAle to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
Ale to dlatego, że na początku jak tak wymiotowałam to schudłam 8. No nie dużo ale zobacz jaki mam brzuchol, a to dopiero 26tydzien, przeraża mnie co to bd pod koniec, jak teraz tak naprawdę zacznie on rosnąć
Przed pierwszą procedura 3 meisiace decapeptyl, sztuczna menopauza i zaskoczyło. Po porodzie od 6tyg tabsy I przy drugim podejściu okazało się, że ciąża w plus tabletki utrzymały mende w ryzach. Od 4 lat nie rośnie.@nieagatka, jak było u Ciebie? Z endomenda, masz łagodniejszy stopień? Coś robiłaś? Bo w ciąży jesteś [emoji4][emoji4][emoji4]podpowiedź Goni coś [emoji4]
endometrioza jak najbardziej moze byc przyczyna niepowodzen transferow. o ile jej wplyw na jakosc komorek jest watpliwy, to na percepcje zarodka i calego procesu implantacji i utrzymaniu zaimplantowanego zarodka - to pewnik.To akurat nieistotne, bo nie używam swoich komórek, tylko KD. Bardziej zastanawiałam się czy to nie jest przyczyną niepowodzeń przy transferach
W 38?To juz cie nie bede pocieszac
Planowane cc w 38 tc.
Myślę również o tej klinice. Jakie są Twoje wrażenia?Nie, mieszkam 130 km od Poznanianatomiast zdecydowaliśmy się na Invimed w Poznaniu.
Masz dokładnie odwrotna teorie do tego co mówi moja klinika. Wg nich endomeda uposledza komorki, ale kiedy już uzyskasz zarodek i dochodzi do ciazy - endometrioza nie przeszkadza w utrzymaniu ciazy.endometrioza jak najbardziej moze byc przyczyna niepowodzen transferow. o ile jej wplyw na jakosc komorek jest watpliwy, to na percepcje zarodka i calego procesu implantacji i utrzymaniu zaimplantowanego zarodka - to pewnik.
Nie no ogólnie to tylko w brzuch mi idzie, i gdyby taki został to by było zajebiscie...Moim zdaniem jak na bliźniaki to wcale nie jest duży brzuchdo tego jest taki ladny, okragly, bo mój bardziej taki podłużny i rozlany. I jesteś taka chudzinka !!
Niedługo też będziesz taki miałaWoow jaki duuuzy piękny brzuszek ❤❤❤