KarolinaJ79
Fanka BB :)
No ja w to nie wierze !!!! Jestem w takim szoku ze cały czas wchodze na te wyniki i oczom nie wierze a progesteron mam 69 nmol/l a jeszcze pare dni temu był 17. Nie czuje nic zupelnie nic !Laska, ale czad!!! ❤❤❤Udalo się!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja w to nie wierze !!!! Jestem w takim szoku ze cały czas wchodze na te wyniki i oczom nie wierze a progesteron mam 69 nmol/l a jeszcze pare dni temu był 17. Nie czuje nic zupelnie nic !Laska, ale czad!!! ❤❤❤Udalo się!!!![]()
Proga masz 21 ng/mLNo ja w to nie wierze !!!! Jestem w takim szoku ze cały czas wchodze na te wyniki i oczom nie wierze a progesteron mam 69 nmol/l a jeszcze pare dni temu był 17. Nie czuje nic zupelnie nic !oby wszystko było dobrze! Dzięki dziewczyny !!!
Dzięki za przeliczenie!!! Ja to się nie znam na tych jednostkach! Ale chyba ok tak mi się wydaje bo to na sztucznym cyklu jestem z pełna suplementacja !!!Proga masz 21 ng/mL
Madz inne jednostki,sle i tak jest super ladny.
Mnozysz wartosc x0,314 i wychodzi ci w ng/mLDzięki za przeliczenie!!! Ja to się nie znam na tych jednostkach! Ale chyba ok tak mi się wydaje bo to na sztucznym cyklu jestem z pełna suplementacja !!!
To moze adopcja zarodka?Jak tak dziś sobie Was poczytuje to widzę, że zainteresowanie KD jest dość spore. Ja tez o tym myślę, jak moja ostatnia stymulacja nic nie da. Zobaczymy, bo u nas też jest problem z nasionkami....![]()
Tutaj masz pełnà baze wiedzy: Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebiegDziewczynki, a czy znacie i polecacie jakiegoś dobrego hematologa, który ogarniałby dobrze temat poronień?
Poprosze o adres tej kliniki!!!!Jpewiedzialam,Czechy maja moc
ide szampona otwierac
![]()
Jasne,w sob powinno byc jakies 150-200,w pon 300-400. Tak bardzo z grubsza liczac.Dziewczyny nie mam jak zrobic powtórki bety w sobotę tylko dopiero w poniedziałek. Myślicie ze będzie ok???