reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymamy z całych sił✊✊✊💓💓💓daj znać po wizycie😘😘😘

reklama
Hej dziewczyny. Wlasnie sie obudziłam, ogarniam sie i lece na kolejna bete. Nie wiem ale mam zle przeczucia bo od wczoraj przestały mnie bolec piersi i brzuchu 😭 wiem ze kazda ciaza jest inna ale u mnie wszystkie koncza się tak samo. Trzymajcie za mnie kciuki proszę ✊
Kochanie będę o Tobie myśleć i co chwile zaglądać, Ty wiesz jak bardzo Ci życzę żeby było dobrze ❤️😘

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymam kciuki kochana ✊✊✊

reklama
Hej Dziewczyny,

Czy jest tutaj może ktoś, kto podchodził do in vitro z p/c przeciwplemnikowymi? Zastanawiam się czy przy takich przeciwciałach jest w ogóle sens...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry