Waleczna36
Fanka BB :)
Jezuuuu dzięki na swoim, rośnie jak głupie w środę miałam 7.5 dziś piatek mam 10...Optymalnie 13 mm wiec myśle ze jak idziesz na swoim cyklu to jest rewelacja !!!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezuuuu dzięki na swoim, rośnie jak głupie w środę miałam 7.5 dziś piatek mam 10...Optymalnie 13 mm wiec myśle ze jak idziesz na swoim cyklu to jest rewelacja !!!
Ja obejrzałam juzzzzzzz. Przybij piątalaA ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤❤❤ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! UwielbiamDaje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać
a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
Ojcowski się wydaje ze ta ciąża to z p4 dni po
ja tym razem zupełnie się nie oszczędzałam tak jak normalnie tylko bez podnoszenia ciężarów i jakoś jest! Zobaczymy weryfikacje bety. Wiec myśle ze ostrożnie ale nie za ostrożnieA ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤❤❤ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! UwielbiamDaje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać
a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
Humor dwa razy w jednym zdaniuuuJa obejrzałam juzzzzzzz. Przybij piątala 🖐🖐🖐ja ją kocham!!!!!!!Też byłam i jestem wieeelką fanką
Dla humoru polecam Pracujące Mamy, no nic nie poprawia mi tak humoru![]()
Będzie dobrze zobaczysz !! Do 13 jest super !!!Jezuuuu dzięki na swoim, rośnie jak głupie w środę miałam 7.5 dziś oaotek mam 10...
Ognicho, ciasto i alko... Przekonałaś mnie! Gdzie mam jechaćRaczej jakiś małe ognisko i alko ofkors. Na ciacho mam chęć, chyba zrobię jogurtowe bo ładne borówki kupiłam
. Robiłam 4 razy i zawsze zakalec, i tydzień temu postanowiłam spróbować ostatni raz i wyszło pięknie ❤. Tylko mąż nie jadł bo z wiśniami, mówi że są bleee
. No to sama zezarlam całą blachę
![]()