Dlatego siedzimy na tyłeczku a po rozwiązaniu pozewWiesz... Po rozwodach jest ciężko... Facet nie pozwala wziąć tych zarodkow kobiecie, kobieta facetowi (choć to chyba rzadkość, żeby chciał). Wtedy wkracza sąd i decyduje o przekazaniu do dawstwa...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego siedzimy na tyłeczku a po rozwiązaniu pozewWiesz... Po rozwodach jest ciężko... Facet nie pozwala wziąć tych zarodkow kobiecie, kobieta facetowi (choć to chyba rzadkość, żeby chciał). Wtedy wkracza sąd i decyduje o przekazaniu do dawstwa...
Hej o jakim znachorze mówicie??Ja kurna w grudniu cisnę do znachora [emoji23][emoji23]
Ja jestem za 11-12 dpt wtedy mniej nerwów a jeden dzień w ta czy w taWczoraj mi mówili 14 dni, ja miałam podwójne uwolnienie wiec nie wiem kiedy będę mogła na czysto betę robić...pewnie 10 dni bo 3 dniowy zarodek.
Ojoj.A Dynastię oglądałaś? Też jest fajnaUwielbiam. Niestety obejrzałam już wszystkie sezony po 2 razy![]()
Nie wiem co gorsze,to ze musza byc do adopcji oddane czy dzieci bez ojca,biorace udzial w wiecznych awanurach mamy z ex o kase o wychowanie o pobyt....serio nie wiemNo właśnie o to mi chodziło:-(
To nie akurat.Ojoj.A Dynastię oglądałaś? Też jest fajna
Nie ma nic gorszego niż skończony serial na Netflixie![]()
Lepiej w terminie ktory wskazali w klinice. Mi np Pani embriolog podczas rozmowy odnośnie zarodków powiedziała żeby lepiej nie robić wcześniej bo może być ciaza ale stężenie gonadotropiby będzie tak małe że tego nie pokaże i tylko niepotrzebnie będziemy się denerwować.Ja jestem za 11-12 dpt wtedy mniej nerwów a jeden dzień w ta czy w ta![]()
Oj no to zachęcam.Szczegolnie 1 sezon jest superTo nie akurat.
Przymierzam się![]()
Cis w tym jest ze tak mówisz. A miałaś podane jakie zarodki ??Lepiej w terminie ktory wskazali w klinice. Mi np Pani embriolog podczas rozmowy odnośnie zarodków powiedziała żeby lepiej nie robić wcześniej bo może być ciaza ale stężenie gonadotropiby będzie tak małe że tego nie pokaże i tylko niepotrzebnie będziemy się denerwować.
A w sumie jeśli np ja bym zrobiła 8 czy 9 dnia to na bank by nic nie wyszło bo w 11 dpt było 62wie tylko bym się zdenerwowała.
Ja wyciągnęłam się w ciastka i filmy żeby nie myśleć za dużo po pracy i cierpliwie czekałam do wskazanego terminu.
Poprzednio (nieudany transfer)robiłam badania od 6 dpt: zero sensu, a sugerowalam się dziewczyna poznana w klinice, że jej już test sikany wyszedł po tyg.Dodam że po udanym transferze nawet 11 dpt test nie pokazywał 2 kresek![]()