reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry

Agapl, Gotadora kciuki zaciśnięte za Wasze wysokie bety, będą wysokie na bank :-)

Milagros
ja nic nie czułam od 6 dpt, nie przejmuj się, nie musi wcale być tak jak za pierwszym razem. Tym razem będzie wszystko dobrze, beta nie spadnie tylko będzie pięknie rosła.

Domat ponad 100% t bardzo dobrze, Ty się kobieto nie denerwuj, beta nie jest głównym wyznacznikiem i u każdego wychodzi inna dlatego mi doktor nie kazał już badać bo to usg jest najważniejsze. Jeszcze trochę cierpliwości i usłyszysz upragnione bicie ♥.

Dziękuję dziewczynki za kciuki. Mam mega stresa a do tego od 4 dni od ok godz. 18 boli mnie strasznie głowa, nic mi nie pomaga, żadne naturalne środki, zimne okłady, wczoraj byłam tak zdesperowana , że wzięłam apap i też nic nie pomógł, popłakałam się z bólu. A od dzisiaj jeszcze zaczęły mi się mdłości nr 2, jem tylko sucharki, chce mi się wymiotować :-(

reklama
Dzień dobry :-)

Agapl jak się czujesz? Trzymam kciuki za kolejną betę :-)

Madzialenak o której masz wizytę? Kciuki zaciśnięte od rana za Ciebie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Może się denerwujesz dzisiejszym usg i stąd ten ból głowy...

hej!:-)
madzialenka mam już zaciśnięte kciuki!!! daj znać jak poszło!
tequila &&& za bete
oska gratuluję przyrostu
anikka transfer to już sama przyjemność ja już trzymam kciuki testowanie
gotadora
sikańca opraw w ramkę i na ścianę jeju jak ja bym chciała zobaczyć 2 krech na tej płytce!!!
Kinga ile płacisz za leki? widzę że straszne ilości przyjmujesz jak tam pęcherzyki wyglądają?
trzymam kciuki za dużą ilość:-)
Buziulek też mnie dobijają takie kobiety mam wrażenie że nie zasługują na takie szczęście ale nie nam to oceniać nam się też wreszcie uda i na pewno będziemy lepiej przygotowane do ciąży (zafoliowane)
byłam ostatni u genetyka z problemem niemożności zajścia w ciąże przez 3 lata a ona mi w zaleceniach napisała brać kwas foliowy 3 miesiące przed planowaną ciążą meksyk po prostu!!! nie wiadomo czy się śmiać czy płakać!!!

Martaczi i Ty się doczekasz dwóch kresek :tak: z całego serca życzę Ci, aby to się stało już niedługo!

co do porady doktorskiej to niestety, są takie porady, ja też się spotkałam z takimi typu: relaks i na wakacje , dlatego tak ważne jest znaleźć prawdziwego lekarza, któremu zależy na dobru pacjentki

Madzialenak współczuje bólu głowy, mi się przytrafiły na początku zastrzyków z gonapeptylu, również musiałam sięgnąć po tabletkę i też nie chciała pomóc - oby szybko znikł ten ból głowy i apetyt Ci wrócił &&&&&

Martaczi byłaś już w Invimedzie na konsultacji po nieudanym podejściu? Masz jakieś specjalne zalecenia?
A genetyk normalnie odkrył Amerykę, co za lekarze nas leczą!

reklama
Martaczi - zapłaciłam jak na razie za pakiet stymulacyjny 4.500 zł ( w tym wizyty), ale potem mnie rozliczą i podejrzewam, że będę miała dopłatę nawet z 3 tys. jak nie więcej ( sprawdzałam na necie ceny leków i tak jakoś mi wychodzi). A pęcherzyków na ostatnim usg miałam 6. Ale ja mam bardzo niskie amh (0,4) i inhbinęB więc to nie jest dla mnie zaskoczeniem. Oby 2 np. się uchowały to byłoby super. Chociaż z 1 też będę zadowolona. Oby tylko został ze mną

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry