Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana aż tak kolorowo nie jest. Ciągle plamie i krwawię. Ostatnio kilka dni w szpitalu gdzie kompletnie mnie olali. Nastraszyli mnie, że zarodek wygląda o 5 dni mniejszy. W piątek wizyta u mojego lekarza. Okazało się, że to różnica w sprzęcie. Jest krwiak więc mam leżeć. Ciągle okresowo boli mnie brzuch i jak poczuje, że coś wypływa to strach czy to znowu nie krew. Na szczęście maluszek rośnie, ale strach jest...Wiesz ze nie ma narazie czego gratulaowac - chyba tylko kilka dni spokoju do nastepnego USGTy mialas takie fajne przyrosty to az pewnie chce sie frunac wtedy na USG - ja ide jak jakas wyrocznie
smiac mi sie caly czas chce z mojego lekarza - juz to chyba pisalam ze mu sie chwale ze nie plamie nic a ten wyjmuje to cos ze mnie i z takim usmiechem - no juz Pani krwawi - naprawde trzeba potrafic go zrozumiec czasami jest NIEDOOGRANIECIA - @Linaaa a ty co o nim sadzisz?
O, tak! Zdążyłam zauważyć, że tu wiedza na najwyższym poziomieDziękujęTaak, nie ma to jak lekarz, on Ci wszystko najlepiej wytłumaczy, wiem ze to dziwne ale mi tego nie badali...
W każdym razie, trzymam mocno kciuki i pisz jak byś miała jakieś pytania, tutaj dziewczyny się znają więc napewno Ci pomogą![]()
Jestem chętnaHej
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za każdą z Was, przechodziłam to samo na wiosnę 2019r, mielismy in vitro w Białymstoku u dr. Kuczyńskiego i udało się ❤ duzo wsparcia dostalam na tym forum w trakcie starań
Może którejś z Was przyda się prolutex, tanio oddam bo zostało mi 2 paczki i jedna ampułka (razem 15sztuk) w razie czego zapraszam na pwmożliwa wysyłka lub odbiór okolice lublina
![]()
Już patrzę co to jest. Dziękuję.@motylek24 jest fajna aplikacja, nazywa się YAZIO gdzie wylicza Ci ile możesz czego zjeść, żeby schudnąć, liczy tez cukry i proteiny, dopiero ja zaczynam ogarniać, ale myśle ze może być pomocna![]()
No ok u mnie ja to w tej aptece kupilam ktora wspolpracuje z klinika .... Mnie dr. Powiedzial zebym niemieszala z innymize jest ok ona no wchlania sie fajnie ale jednak wyplywa troche ....co do mnie to we wtorek transfer@cikulinka maleństwo dziekuje za cieple slowaJesli chodzi o cyclogest to ja jestem z niego bardzo zadowolona - jest slizki i super wchodzi tam gdzie powinien i ladnie sie wchlania. JEsli mieszkasz w mniejszej miejscowosci to trzeba go zamawiac bo ja mialam problem... Ja dodatkowo sie wspomagam Luteina od @Netiaskitchen hehhehehe chyba bardziej na glowe ale jak mam tp sobie dodatkowo wpycham
Tylko ze na mnie zwykla dowcipna lutka dobrze wplywa i nigdy nie uczula
Daj znac co u ciebie bo sie pogubilam
![]()