reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi robią zawsze w klinice 2 godz przed wizytą i trochę mi to nie na rękę bo do kliniki mam 150km wchodzę na pobranie krwi i później muszę czymś zająć 2 godz czekając na wizytę.
Stresuje się dzisiejsza wizyta bo dziś już napewno wyznacza mi punkcję a tego boje się najbardziej[emoji849].
Bedziesz miala wynik do wizyty ? Ja specjalnie rano jechałam do szpitala robić żeby Zdążyć z wynikiem.:) ciekawe jaki u Ciebie bedzie ;)

Dziewczyny jutro mam planowane poerwsze usg jutro będzie 25 dpt. Jak sobie pomyślę że pójdę do tego fura ktory ostatnio mnie zjebal ze zbadalam sobie proga i estradiol i nie chcia l dac recepty na proga a jego dawka to 400!!!! Ja sobie zapodaje 1000 to mi sie odechciewa. Jade wlasnie cos załatwić do Lodzi i pomyślałam że może w gazecie ktos by mnie przyjął...ciekawe czy znajdzie się jakies wolne miejsce...😉 tak się chcialam wygadac😉

reklama
Dziewczyny jutro mam planowane poerwsze usg jutro będzie 25 dpt. Jak sobie pomyślę że pójdę do tego fura ktory ostatnio mnie zjebal ze zbadalam sobie proga i estradiol i nie chcia l dac recepty na proga a jego dawka to 400!!!! Ja sobie zapodaje 1000 to mi sie odechciewa. Jade wlasnie cos załatwić do Lodzi i pomyślałam że może w gazecie ktos by mnie przyjął...ciekawe czy znajdzie się jakies wolne miejsce...😉 tak się chcialam wygadac😉
Hejo😉
Zadzwoń, może akurat Cię przyjmą? Może już serduszko(a) będą 💓💓
😍😍😍Daj znać✊😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry