pauli890
Fanka BB :)
Jak to możliwe? Co oni tam odpier... aja w tym labo! Czy wszystkich wszędzie trzeba pilnować? Ja pier..!Dziewczyny chyba cos zjebali w tym labo bo test pozytywny i nie jest możliwe zeby beta spadla w jeden dzień. Zrobilam test
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to możliwe? Co oni tam odpier... aja w tym labo! Czy wszystkich wszędzie trzeba pilnować? Ja pier..!Dziewczyny chyba cos zjebali w tym labo bo test pozytywny i nie jest możliwe zeby beta spadla w jeden dzień. Zrobilam test
Niemożliwe jest aby taka piękna kreska była przy becie 1.66.. Musieli cos pomylić, a jeżeli tak to bym ich vhyba rozszarpała.. masz możliwość zrobienia gdzieś indziej badania?@Czarna1985 prosze odezwij się !!!
Mam nadzieje ze to jednak nie jest to co myśle!!! Trzymaj się Kochana !!!
Nie chce się załamać przed wyjazdem na camping jutroDzwon Kochana!!! Inaczej zbzikujesz !!!!!
Ten sam. Jutro ide powtórzyć
Tez tak myślęCooo ??!!Nieee!!Może pomyłka jakaś
Nie możliwe żeby tak szybko spadła...
Test robiłaś przecież też i była super kreska a przy 1.66 raczej nic by nie pokazało przecież
Adus nie pitol, spinaj poślady i dzwon [emoji8]Nie chce się załamać przed wyjazdem na camping jutro [emoji24] [emoji24] [emoji24]
RozumiemNie chce się załamać przed wyjazdem na camping jutro![]()
![]()
![]()
Szkoda slow na tych ludziZdecydowanie coś skopali. Dzwoń do laboratorium, powiedz że test pozytywny niech robią jeszcze raz.
Kuwa no nie możliwe, chyba bym udusiła jak by rzeczywiście zjeb. Ali...Dziewczyny chyba cos zjebali w tym labo bo test pozytywny i nie jest możliwe zeby beta spadla w jeden dzień. Zrobilam test
Ale ja bym wolała wiedzieć! Zobaczysz będzie dobrze!!! Musi być !!!Rozumiem![]()