Margoolcia
Fanka BB :)
Czy to bliźniaki albo trojaczki?11 dpt![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy to bliźniaki albo trojaczki?11 dpt![]()
Nie gadajCzy to bliźniaki albo trojaczki?
Hej Dziewczyny, chcialam się tylko pochwalić.. dzis zrobilam bete.. I mam 1128tylko po ostatnich razach ta radość jest przyduszona obawa
![]()
Cudownie !badz dobrej mysli i daj spokojnie rosnac kropkowi
![]()
![]()
Ale ładna beta extra! Nie widziałam jeszcze takiej przy 1 blastocyscue No chyba ze był transfer 2 lub się podzieliłaHej Dziewczyny, chcialam się tylko pochwalić.. dzis zrobilam bete.. I mam 1128tylko po ostatnich razach ta radość jest przyduszona obawa
![]()
A w jakich jednostkach? Bo to baaardzo wysoka beta jak na ten dzień11 dpt![]()
Hej Dziewczyny, chcialam się tylko pochwalić.. dzis zrobilam bete.. I mam 1128tylko po ostatnich razach ta radość jest przyduszona obawa
![]()
1128,0 mIU/ml ale to może być coś nie tak skoro taka wysoka?A w jakich jednostkach? Bo to baaardzo wysoka beta jak na ten dzień![]()
Nie denerwuj się i tak nie masz wpływu na to co będzie... Wyłącz myślenie, spraw sobie jakąś przyjemność dzisiaj, a jutro powtórzysz badanie... Jakby co, to jeszcze będziesz miała czas żeby się martwić... Dzisiaj tylko poczekaj do jutra..!Sama nie wiem co mam myslec i tym. Dziwne to wszystko. A jak by im sie taka pomyłka zdarzyła w 10dniu. Jestem wściekła bo nie wiem dalej na czym stojeplakac mi sie chce bo znowu czeka mnie duzo stresu
![]()