Riddikulus
Fanka BB :)
Ja w ciąży bliźniaczej na e weryfikacji czyli ok 10dpt miałam betę 6366 także spoko. Taki wynik możliwy.A w jakich jednostkach? Bo to baaardzo wysoka beta jak na ten dzień![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w ciąży bliźniaczej na e weryfikacji czyli ok 10dpt miałam betę 6366 także spoko. Taki wynik możliwy.A w jakich jednostkach? Bo to baaardzo wysoka beta jak na ten dzień![]()
Ja miałam 12dpt 1680 i był jeden kropekA w jakich jednostkach? Bo to baaardzo wysoka beta jak na ten dzień![]()
Ufff dzieki..Ja w ciąży bliźniaczej na e weryfikacji czyli ok 10dpt miałam betę 6366 także spoko. Taki wynik możliwy.
Dziekuje kochana!!
Dużo zajęć głowyHejka jestem tu nowa czaem czytam co ciekawego piszecie. Jestem po transferze zarodka 30.07 teraz czeka mnie ciężkie 11 dni na 10 sierpnia mam zaplanowany test ale sie go cholernie bojęczekam na cud od 5 lat. Odpoczywam staram sie nie stresować jakieś wskazówki? ☺
Malo o tym mysle aczkolwiek gdzies z tyłu głowy mam. Akuart tak sie złożyło ze mam siostrzeńca u siebie na wakacjach to szukam mu zajęć moze cos pomożeDużo zajęć głowyrewelacyjnie pomaga. Najlepiej niech coś się ciągle dzieje.
Sama nie wiem co mam myslec i tym. Dziwne to wszystko. A jak by im sie taka pomyłka zdarzyła w 10dniu. Jestem wściekła bo nie wiem dalej na czym stojeplakac mi sie chce bo znowu czeka mnie duzo stresu
![]()
Dziękuję za wsparcietrochę źle zniosłam punkcję i jakoś nie mogę dojść do siebie, ale było 10 komórek i jak wszystko będzie dalej dobrze to transfer do końca tygodnia
![]()
Niewiem ale siwa to juz na pewno jestem przez to wszystko. Moze beta spada ale wydaje mi sie ze nie az tak szybkoKuźwa osiwieć można ze stresuto na pewno Twoje wyniki Ci podpięli? współczuję Kochana, faktycznie przy becie 1 w życiu test by nie wyszedł, więc na pewno coś jest na rzeczy