Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
Czy któraś z was miała transfer odroczony? I jajie były jego efekty? Udalo sie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejka jestem tu nowa czaem czytam co ciekawego piszecie. Jestem po transferze zarodka 30.07 teraz czeka mnie ciężkie 11 dni na 10 sierpnia mam zaplanowany test ale sie go cholernie bojęczekam na cud od 5 lat. Odpoczywam staram sie nie stresować jakieś wskazówki? ☺
SpokojnieHejka jestem tu nowa czaem czytam co ciekawego piszecie. Jestem po transferze zarodka 30.07 teraz czeka mnie ciężkie 11 dni na 10 sierpnia mam zaplanowany test ale sie go cholernie bojęczekam na cud od 5 lat. Odpoczywam staram sie nie stresować jakieś wskazówki? ☺
Oo siostrzeniec napewno pomoze Ci przetrwać ten okresMalo o tym mysle aczkolwiek gdzies z tyłu głowy mam. Akuart tak sie złożyło ze mam siostrzeńca u siebie na wakacjach to szukam mu zajęć moze cos pomoże![]()
Mialam podana blastocyste.Spacery, seriale, zajęcie głowy czymś innym, ale łatwo nie jestmiałaś transferowany 3 dniowy zarodek czy blastkę? Oby to był ten wyczekany cud
![]()
Ogladam netflixa caly czas ale lezec tez caly czas sie niechce.Spokojnieminie szybciej niż Ci się wydaje
to teraz czas dla Ciebie: poleniuchuj, ponadrabiaj zaległości książkowe i netfliksowe
![]()
Ja miałam odroczony transfer, nie mogli podać zaraz po punkcji. Transfer udanyCzy któraś z was miała transfer odroczony? I jajie były jego efekty? Udalo sie?
No to super jaknsie udałoJa miałam odroczony transfer, nie mogli podać zaraz po punkcji. Transfer udany
Caly tydzień n czekania najdłuższy czas jaki moze bycOo siostrzeniec napewno pomoze Ci przetrwać ten okrestylko.pamietaj aby nie przemęczać się, nie dźwigać i myśleć pozytywnie ❤
Mogl sie podzielicNie gadajmialam podany tylko jeden zarodek.. ale bardzo dojrzaly. Moze dlatego wysoka
![]()