Czarna1985
Fanka BB :)
Jutro powtórzę bete . Maz powiedział ze jak zrobili blad to zrobi zadymę tam i to grubą@Czarna1985 prosze odezwij się !!!
Mam nadzieje ze to jednak nie jest to co myśle!!! Trzymaj się Kochana !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro powtórzę bete . Maz powiedział ze jak zrobili blad to zrobi zadymę tam i to grubą@Czarna1985 prosze odezwij się !!!
Mam nadzieje ze to jednak nie jest to co myśle!!! Trzymaj się Kochana !!!
Moge luteine pod jezyk prosic? Chociaz 2opakowania ?Hej dziewczyny mam do sprzedania jedne cale opakowanie Lutinusu plus 6 pastylek z drugiego i dwie ampulki prolutexu za 150 zl wszystko. Za darmo oddam tez 8 opqkowan luteiny pod jezyk.
Błąd na bankJutro powtórzę bete . Maz powiedział ze jak zrobili blad to zrobi zadymę tam i to grubą
,na teście piękna kreska ❤ I dobrze zrobi. Czy oni nie zdają sobie sprawy jakie konsekwencje może mieć taką pomyłka? A gdyby to była pierwsza weryfikacja i ktoś by się tak pfzejol i odstawił leki? To jest straszneJutro powtórzę bete . Maz powiedział ze jak zrobili blad to zrobi zadymę tam i to grubą

Hej dziewczynki ja mialam dziś wizytę przed rozpoczęciem procedury ivf. Wszystkie badania dostarczone, papiery podpisane[emoji846] teraz czekam na @ i rozpoczynam stymulację[emoji16] boje się ale musi być dobrze[emoji3590]
Dziewczyny, w poniedziałek o 14:00 mam transferJestem szczęśliwa i przestraszona jednocześnie... Ale byłoby super jakby się udało...
Mam wyniki. Beta 263,6❤
Myslicie ze taki cien cienia w 4 dpt dobrze rokuje? Na tescie widac wyrazniej![]()
Narazie wyje jak glupia bo sama nie wiem co myslecBłąd na bank,na teście piękna kreska ❤
Beta nie spada tak szybko coś o tym wiem
Weź wynik poprzedniej bety ze sobą i ten test z dzisiaj![]()
Mój maz zrobi tam zadyme jak wroci po mnie. Pojdzie nawet to dyrektora jezeli wyjdzie ze sie pomylili . Jak tak mozna ja jestem u nich co dwa dni. Z drugiej strony tylka ja mogłam miec takiego pecha ze sie pomyliluI dobrze zrobi. Czy oni nie zdają sobie sprawy jakie konsekwencje może mieć taką pomyłka? A gdyby to była pierwsza weryfikacja i ktoś by się tak pfzejol i odstawił leki? To jest strasznetego nie da się wogóle bez emocji komentować. Eh...