Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a jeżeli do piatku to jedyne 9006
A wpłaciłam jak na razie 4500 zł. Kurcze, żebym już nie miała większych dawek, bo będzie masakra kasowa. A gdzie jeszcze podejście? Jakieś 7 tys.?
po prostu 
no wlasnie, widze, ze mnie rozumiesz...dziekuje. nie chcialam, zeby moje slowa kogos urazily i zle zabrzmialy...ale tak czuje i boje sie nawet pomyslec co to z tych moich komoreczek mogloby sie urodzic...miliaa ja dzięki za odpowiedź, ja bym wolała podejść na cyklu naturalnym ale każda informacja będzie dla mnie bardzo cenna nawet na cyklu stymulowanym. Nie znam twojego problemu ale warto by było się zastanowić czy będziesz dała radę zapomnieć i żyć z myślą że być może w świecie są twoje geny, wiem że to trudne ja zastanawiałam się jeszcze nad oddaniem połowy komórek w zamian za in vitro ale wiem że nie poradziłabym sobie z właśnie taką myślą....

nie mam śnieżynek właśnie:-(zaczynam od początku do trzech razy sztuka!!! mam nadzieję:-)
Tequila naprawdę widzę jak dziewczyny mówią że maja wysoką betę a sikańce nie wychodzą pamiętasz jak agapl zrobiła ostatnio sikańca i wyszła jedna krecha była załamana dzień z życia wyjęty a następnego dnia i piękna beta więc za te 10 zł które masz wydać na test kup pyszną czekolade! buzia trzymak kciuki i modle się za nas wszystkie!!!