Kochana ani przez chwilę tak nie myśl. Będzie pieknie musi być i tego musimy się trzymać tak więc jutro same pozytywne wiadomości poproszeSama nie wiem co o tym myśleć. Ale nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ani przez chwilę tak nie myśl. Będzie pieknie musi być i tego musimy się trzymać tak więc jutro same pozytywne wiadomości poproszeSama nie wiem co o tym myśleć. Ale nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie![]()
Hihi jak na razie pomyliłam się +1Odpisały lajzy dopiero po 20!!! Wszystkie 5 komórek się zaplodnilo, ocena na wczoraj rozwija się 5 zarodków, dziś niby oceny nie robili, będą robić jutro w 3ciej dobie![]()
Kurna boję się że po 3ciej znów wszystkie padną
U nas jest mało komórek ale prawie wszystkie dojrzałe i 100% zaplodnien więc do jest kurna nie tak
![]()
Sama nie wiem co o tym myśleć. Ale nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie [emoji20]
Jutro 11.15 aaaaaaaaaaąaaaaaAnetka a ty kiedy usg?
Gratulacje [emoji4]Dobrze jestem w 2 ciazy5.5 miesiaca udalo sie naturalnie. Ale jest strach bo poprzednia poroniłam w 8 tyg
Ewidentnie czynnik męski.Odpisały lajzy dopiero po 20!!! Wszystkie 5 komórek się zaplodnilo, ocena na wczoraj rozwija się 5 zarodków, dziś niby oceny nie robili, będą robić jutro w 3ciej dobie![]()
Kurna boję się że po 3ciej znów wszystkie padną [emoji24][emoji24] U nas jest mało komórek ale prawie wszystkie dojrzałe i 100% zaplodnien więc do jest kurna nie tak
![]()
Hej, Ty tez miałaś transfer 30.07? Ja miałam ale 3 dniowego maluszka, tez mnie boli okresowo...ale to raczej od wszyskich hormonów jakie bierzemyBoje siebrzuch zaczyna pobolewac jak na okres....
Boje siebrzuch zaczyna pobolewac jak na okres....