Aduś16
Fanka BB :)
Ale masz kochanego tatęTak udalo mi sie znaleźć inne laboratorium. Tata wyblagal ta kobietę o wynik w ten sam dzien i jak zapłacimy ekstra to zrobiawiec jutro bede wiedziała na czym stoję
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale masz kochanego tatęTak udalo mi sie znaleźć inne laboratorium. Tata wyblagal ta kobietę o wynik w ten sam dzien i jak zapłacimy ekstra to zrobiawiec jutro bede wiedziała na czym stoję
![]()
Postram sie ale po takim szoku jaki doznalam to ciężko dojść do siebie . Zrobie rano test i biegne na bete udalo sie załatwić że wynik w ten sam dzien . Dziękuję bardzo kochana za wsparcieKochana nie nastawiaj się tak. Odwrotnie! Pozytywne myślenie to połowa sukcesu a nie mogło aż tak spaść! Nie-Mo-glo! Będzie jutro dobrze a Twój mąż niech ich tam rozszarpie za ten stres, strach i łzy!
Dzielnie nadrabiaszWystarczy raz zrobić i zobaczyć przyrost
Dywan ładny, ale nie w moim stylu.
Ładnie Ci pasuje do cegły na ścianie
Pięknie niech rośnie
Tak myślałam, że się uda![]()
![]()
witamy na forum
pisz ile chcesz
sorki ale nadrabiam postylepiej późno się witać niż wcale
![]()
Mireczka dasz radębo ja nie to jestes miękka dupka
![]()
Wiem cos o tym. Tez tam bylam samadasz rade tylko uwazaj na czerwone swiatla w Londynie bo sa kamery i mandaty wystawiają za to
![]()
Daj znac jak wynik będzieja to dopiero 10 sierpnia mam zrobic i az sie boje ta nie pewność. Ja 3mam kciuki
![]()
Dasz kobietko radę, niech ten cel podróży Cię prowadzi bo wynik na pewno będzie bajeczny![]()
Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]Dokładnie... Jutro idę zrobić pierwsza betę i powiem Ci że jestem przerażona..
Na dodatek pierwszy raz muszę sama autem do Londynu jechać co mnie przeraża dodatkowo.. [emoji3525]
Jutro będę wisieć na telefonie. Trzymaj się ale to tak mało prawdopodobne że aż niewiarygodne że tak spadło.Postram sie ale po takim szoku jaki doznalam to ciężko dojść do siebie . Zrobie rano test i biegne na bete udalo sie załatwić że wynik w ten sam dzien . Dziękuję bardzo kochana za wsparcie
Ło cholera. To pisz koniecznie czy podwójnie gratulować. Super że bèdziesz mamą.Ju
Jutro 11.15 aaaaaaaaaaąaaaaa