reklama

Kto po in vitro?

MILAGROS ja tez mialam hiperke ale lekka i odesza dzien albo dwa po punkcji..trzymam kcouki za Ciebie. a Ty juz sprawdzalas cos skoro piszesz ze weryfikacja to juz cos tam sie kluje :-):-):-) a jakies objawy cokolwiek???

No ja sie lecze w invicta wiec mialam bete sprawdzana w 3 i 6 dniu juz. Jutro ostatnia. Jak bedzie dobra to za tydzien usg.... O mamo....

reklama
Madzialenak no to ciesze sie razem z Toba. A wielkość dziecka od razu rzuciła mi się w oczy, że to już dziecko jak z 40 tygodnia ciąży i to i tak ponadprzeciętne ;-)
Jeszcze raz gratuluję :-)

Miliaa, szalej mamusiu.:-). Trzeba sie cieszyc ciaza. Ja na razie tylko ogladam ciuszki, choc juz mnie kusilo, aby kupic takie ladne body w sobote ale nie ma co , to jeszcze za wczesnie.

Madzialenak, ciesze sie Twoim szczesciem. Fantastycznie,ze maluszek duzy i zdrowy a na dodatek obudzil sie, by pokiwac rodzicom znaczaco, by potwierdzic,ze wszsytko jest w najlepszym porzadku. SUPER!!!!:-)
GRATULUJE Kochana!!!! :-):-):-):-):-)

Milagros beta będzie wysoka, nie bój się

Agapl Ty Kochana nieźle szalejesz z tą betą, cieszę się razem z Tobą, gratulacje :-)

Tequila jutro trzymamy kciuki za Ciebie, na pewno się udało, już kilka razy było pisane, ale napiszę kolejny raz brak objawów to też objaw, ja od 6 dpt nie miałam żadnych objawów, ale cały czas wierzyłam i powtarzałam sobie, że przecież "jestem w ciąży"

Kinga rzeczywiście dużo kasy, współczuje. Ten 3 raz musi być udany nie ma innej opcji i koniec.

Sony
ale super, jest pęcherzyk to za tydzień już będzie ♥

Anikka witaj, życzę udanego transferu, 2 maluchy Ci wystarczą, zobaczysz , że się wgryzą w swoją mamusię na całe 9 m-cy.

Miliaa to prawda, lekarz mi dzisiaj powiedział, że nie potrzebnie tamten tak szybko badał przezierność.

Dziewczyny przepraszam , że nie piszę do każdej z osobna, ale już nie mogę spamiętać wszystkich nicków, mimo wszystko każdej bardzo kibicuję i życzę takich widoków na usg jak moje dzisiejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry