@klaudiaanita a Ty o której wynik kochana???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw sie kochana bedzie dobrzeDziewczyny ja już domu, ale ten Londyn masakraNawigacja mnie zmyliła i na ogromnym rondzie bym się walnęła na inną drogę i w ostatniej chwili zmieniłam pas ale nie miałam prawa tam zmienić pasa, dobrze że nie było ruchu bo byłaby masakra.. Mam tylko nadzieję że tam nie było żadnej kamery
Później policja jechała za mną i na chwilę włączyli syreny, ale się przestraszyłam.. Nie wiem po co im były te syreny, chyba chcieli mnie przestraszyć
Ale później mnie zostawili w spokoju i sobie pojechali
Wyniki mają być przed 17:00, ale się boję...
Nie martw sie kochana bedzie dobrze![]()
U mnie w diagnostyce zawsze ok 14@klaudiaanita a Ty o której wynik kochana???
U mnie w diagnostyce zawsze ok 14
Czekam..
Lekarz mówił że pobrali 14 kumulusow.Nie powiedział Ci lekarz po ile kumulusow pobrali? Ja dodatkowo wyprosilam opiekunke to po punkcji kilka godzin później zadzwonila jeszcze powiedzieć ile dojrzałych a wczoraj napisała ile zapłodnionych / zarodków się rozwija.. Pogadaj z nimi, poproś to też się dowiedzą i dadzą Ci znać.. U mnie będzie kluczowa 3doba.. Hodujecie do blastocyst?
Cudowny zarodek. Ciaza będzie jak ta lala.Zielone światełko, w czwartek transfer
Zarodek 5AA pełna blaska.
Dziś dostałam szczegółowy raport.
Podbijam...Anett ,gdzie sie podziewasz?