Netiaskitchen
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealniejeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje!!!!Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealniejeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
![]()
Tak trzymajDziękuję dziewczyny[emoji3590]
Będę walczyć o te marzenia. Jeśli nie uda się po pierwszym krótkim protokół to uda się za innym razem. Ja się szybko nie poddaje [emoji8]
Woooow który to dpt?Beta 7091 ❤
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpniaOby było wszystko dobrze
@mary.m proszę wpisać w kalendarz![]()
Taka dumka na dwa sercaAnett. Cudownie gratuluje az sie pobeczalam przez was wszystkie...... Wspanialy dzwiek i widok chyba co nie???
Naturalny cud !!!! ❤❤❤Woooow który to dpt?
Zalezy jakie masz Amh, jak reagujesz na leki no i od dawek leków też to zależy. Moje obie stymulacje były na długim protokole, pierwsza to pobrane 13 dojrzałych komórek (10 zapłodnionych, finalnie 7 blastek) , druga 16 dojrzałych (wszystkie byly zapladniane, tylko 3 blastki z tego).Za przy 1 protokole krótkim miałam 3 komórki a.przy długim, po owulacji co drugi dzień gonapeptyl a potem od 2 dc duże dawki menopuru i udało się 9 komórek dojrzałych i 5 blastek. Jakie leki ci teraz da ??
Ja zaczynalam od 1dc Menopur, a gonapeptyl to już trochę wcześniej nawetJa też mam zaczynać niedługo długi protokół. Dziś 1dc muszę do 10 dc umówić się ma wizytę i powie mi co i jak. A od którego dnia przyjmuje się już leki?
Seriooooooo? I dwa bliźniaki???Naturalny cud !!!! ❤❤❤