Netiaskitchen
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealniejeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!!!Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealniejeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
![]()
Tak trzymajDziękuję dziewczyny[emoji3590]
Będę walczyć o te marzenia. Jeśli nie uda się po pierwszym krótkim protokół to uda się za innym razem. Ja się szybko nie poddaje [emoji8]
Woooow który to dpt?Beta 7091 ❤
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpniaOby było wszystko dobrze
@mary.m proszę wpisać w kalendarz![]()
Taka dumka na dwa sercaAnett. Cudownie gratuluje az sie pobeczalam przez was wszystkie...... Wspanialy dzwiek i widok chyba co nie???
Naturalny cud !!!! ❤❤❤Woooow który to dpt?
Zalezy jakie masz Amh, jak reagujesz na leki no i od dawek leków też to zależy. Moje obie stymulacje były na długim protokole, pierwsza to pobrane 13 dojrzałych komórek (10 zapłodnionych, finalnie 7 blastek) , druga 16 dojrzałych (wszystkie byly zapladniane, tylko 3 blastki z tego).Za przy 1 protokole krótkim miałam 3 komórki a.przy długim, po owulacji co drugi dzień gonapeptyl a potem od 2 dc duże dawki menopuru i udało się 9 komórek dojrzałych i 5 blastek. Jakie leki ci teraz da ??
Ja zaczynalam od 1dc Menopur, a gonapeptyl to już trochę wcześniej nawetJa też mam zaczynać niedługo długi protokół. Dziś 1dc muszę do 10 dc umówić się ma wizytę i powie mi co i jak. A od którego dnia przyjmuje się już leki?
Seriooooooo? I dwa bliźniaki???Naturalny cud !!!! ❤❤❤